Joulun tunnelmaa sunnuntaina Vexve Areenalla

Joulu on juhla, jossa muistetaan lähimmäisiä eri tavoin. VaLePa haluaa ilahduttaa kaikkia vauvasta vaariin ja on kutsunut paikalle joulupukin paikalle tervehtimään kaikkia valepalaisia. Kaikista lähimpiä muistetaan lahjoin. Sunnuntain pelissä joulupukki jakaa joulupusseja perheen pienemmille. Tulkaa tapaamaan joulupukkia ja nauttimaan huippupelistä, kun Mestaruusliigan eliittiin kuuluvat VaLePa ja Savo Volley ottavat mittaa toisistaan. Pelissä ei kuitenkaan lahjoja anneta eikä pyydetä vaan molemmat joukkueet kamppailevat sarjapisteistä tosissaan. Molemmat joukkueet ovat hyvin mukana sarjan kärkikamppailussa, vaikka jokunen yllätystappiokin on tullut. Kotikatsomon tuki on tärkeää.

Tauno Honkala soittaa harmonikalla jouluisia sävelmiä ennen peliä Vexve Areenan aulassa. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalla nauttimaan joulun tunnelmasta sekä Cafe VaLePan ja Bar VaLePan tarjoiluista. Tärkeintä on tuttujen tapaaminen.

Otteluennakon voi vielä kertauksen vuoksi lukea tästä linkistä.

Artikkelikuva Tyrvään Sanomat/HANNA PIHLAJAMÄKI

X