VaLePa viimeisessä kenraaliharjoituksessa ennen sarjan alkua

VaLePa Sastamala Tampere – Vantaa Ducks 3-1 (25-20, 25-18, 25-21, 20-25)

VaLePan uudistunut joukkue esiintyi torstai-iltana ensimmäistä kertaa kotiyleisölle. Pukkipaitojen ensiesiintyminen kiinnosti selvästi kotiyleisöä ja paikalla oli mukavasti yleisöä seuraamassa harjoituskamppailua. Harjoituspeleissä ei voitto ole aina pääasia, vaan joukkueet haluavat valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla tulevaan kauteen. VaLePa peluutti aloituskuusikkoa ja Ducks puolestaan teki paljon vaihtoja pelin aikana.

Päävalmentaja Janne Kangaskokko oli tyytyväinen illan antiin

– Harjoitusten teemana on ollut aloitussyöttöjen vastaanottoryhmitysten selkiinnyttäminen.  Onnistuimme vastaanotossa hyvin. Hyökkäyksessä hioimme keskihyökkäyksen ja pipe-hyökkäyksen (hyökkäys takakentältä keskeltä kolmen metrin viivan takaa) rytmitystä.

– Oli tärkeää, että fanit näkivät uudet pelaajat. Heistä tosin Joel Laakso, Jereme Cross ja Alberto Cavasin ovat tällä hetkellä poissa joukkueesta erilaisten vaivojen vuoksi. Toisaalta on myös pelaajille tärkeää saada ensikosketus kotiyleisöön ennen ensimmäistä sarjapeliä.

Pistemiehet

VaLePa: Hänninen 18/+9, Tihumäki 15/+5, Mäkinen 14/+5, Savonsalmi 10/+7, Karjarinta 6/+6

Vantaa Ducks: Sanders 13/+10, Rastamo 13/+4

Mestaruusliigan ensimmäinen kotipeli

VaLePa – Kokkolan Tiikerit ke 29.9. Vexve Areenalla klo 18.30. Otteluisäntä OP Sastamala

X