Loimaalta tuulee – Hurrikaani Vexve Areenalle

Mestaruusliigan sarjataulukko ei suoraan kerro joukkueiden voimasuhteita, koska joukkueilla on eri määrä pelejä. Hurrikaani on sarjassa toisena, mutta ykköspaikalla oleva Akaa-Volley on pelannut kaksi peliä enemmän. Jos lasketaan pistesuhde voitetut pisteet/hävityt pisteet ovat loimaalaiset ykkösiä. Hurrikaani on tällä hetkellä vahva suosikki mestaruustaistossa. VaLePa ja Hurrikaani ovat pelanneet 18 peliä ja Hurrikaanilla on 7 sarjapistettä enemmän. Pystyykö VaLePa horjuttamaan ennakkosuosikkia lauantaina?

Viime lauantaina Hurrikaani voitti VaLePan kotonaan 3-0. Nyt olisi pukkipaidoilla vastaiskun paikka. Ottelun voiton kannalta omalla syöttövuorolla saadut pisteet (breakpoint-pisteet) ovat tärkeitä. Tässä avainasemassa ovat hyvä aloitussyöttö ja onnistunut torjunta/puolustuspeli. Kotiyleisön tuella kovatkin syötöt pysyvät ruudussa, torjunta toimii tai puolustus nostaa pallon passarille, vastahyökkäykset hoidetaan huolellisesti. Huomenna ennakossa esitellään joukkueiden pelaajia, mitä heiltä voi odottaa.

Hieno huippupeli tulossa. Otteluisäntänä Prisma Sastamala. Menossa mukana myös Osuuskaupan maskotti Soma-nalle ja lapsille piirustuskilpailu. Nähdään Vexve Areenalla lauantaina! 

Musiikit tarjoaa lauantaina DJ Jezy. Hänellä on kokemusta mm. Hakametsän jäähallista liigapelien DJ:nä.

X