Lentopallotunnelma huipussaan lauantaina Vexve Areenalla

VaLePan ja Hurrikaanin ottelut ovat aina olleet tasokkaita ja tunteikkaita kohtaamisia. Tällä kaudella Hurrikaanin menestys on ollut kovaa luokkaa. Loimaalaisyleisö on aina elänyt tunteella joukkueensa mukana, mutta erityisesti tällä kaudella joukkueen vahvojen esitysten myötä. Lauantaina on odotettavissa Hurrikkaani-faneja Vevxve Areenalle ja ottelun tunnelma on taattu. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kahdesti. VaLePa voitti kotonaan 3-1 ja Hurrikaani Loimaalla viikko sitten 3-0. Lauantaina on odotettavissa jännittävä ja mielenkiintoinen peli. Tahdit takaa DJ Jezy ja otteluisäntä Prisma Sastamala tarjoaa peliin lasten iloksi Soma-nallen ja piirustuskilpailun. 

VaLePa Sastamala Tampere – Hurrikaani Loimaa 27.1.2024 Vexve Areena klo 17. Otteluisäntä Prisma Sastamala

Hurrikaani
Seuraa heitä

#19 Greg Petty s. 1993, 195 cm yleispelaaja, USA
Karhumainen olemus saattaa kentällä hämätä. Mies on monipuolinen ja taitava, mutta myös kovakätinen hyökkääjä. Hän saa eniten passeja joukkueessa, jopa enemmän kuin hakkuri Eetu Häyrinen. Hyvin sijoittunut hyökkäys- ja aloitussyöttötilastoissa. Vastaanottokin sujuu kohtuullisen hyvin. Torjuntapeli on heikoin osa-alue, mutta sekään ei ole huono.

#13 Nooa Marttila s. 2005, 193 cm, yleispelaaja
Nuori Marttila on Mestaruusliigan lahjakkaimpia pelaajia. Hän johtaa vastaanottotilastoa ennen vastaanoton erikoismiehiä liberoita. Hurrikaanin vastaanotto onkin erinomaisella tasolla, koska amerikkalainen libero Troy Gooch on tilaston kakkonen ja Petty sijalla 14. Torjuntatilastoissa hän on Hurrikaanin toiseksi paras torjuja, monipuolinen pelaaja siis.

#11 Mika Haapaniemi s. 2004, 203 cm, keskipelaaja 
Haapaniemi kuuluu lahjakkaiden nuorten ikäluokkaan ja  teki varsinaisen läpimurtonsa viime kesän maaotteluissa. Hän on ottanut 2,93 torjuntaa peliä kohden ja on ko tilaston toinen. Lisäksi hänellä on viheliäinen leijahypäri ja hyökkäys lähtee korkealta.

#16 Daenan Gyimah s. 1998, 199 cm, keskipelaaja, USA
Joukkueen tuorein tulokas Daenan Gyimah tuli polvensa loukanneen Nuutti Niinvaaran paikalle vuodenvaihteessa. Gyimahin kurotuskorkeudeksi ilmoitetaan 382 cm, mikä on kovimpia lukuja Mestaruusliigan historiassa. Erityisesti hän on vahva hyökkäyspelissä. Opiskeluaikana Gyimah innostui musiikin tekemisestä ja piti sen vuoksi välivuoden lentopallosta. Nyt on taas mahdollisuus pelata lentopalloa.

Kuva Juuso Riponiemi

#11 Jiri Leinonen s.2004  194 cm , yleispelaaja          Maanrakennus Torpo 
Jiri on Rikala Volleyn kasvatti ja tunnettua Leinosen lentopallosukua. Isä Sami pelasi aikoinaan VaLePassakin ja isoisä Olavi oli Suomen ensimmäinen lentopalloammattilainen. Jiri on rohkeasti sopeutunut vanhempien pelureiden joukkoon ja pärjää ennakkoluulottomalla asenteella kentällä hyvin. Jiri tuo joukkueeseen kovaa yrittämistä ja iloa. Kauden aikana hän on jälleen ottanut kehitysaskeleita, erityisesti vastaanottopelissä.

#10 Juho Kaunisto s.1998 207 cm , keskipelaaja          Kalaneuvos  

Juho on paluumuuttaja Belgiassa ja Hollannissa vietettyjen ammattilaisvuosien jälkeen. Ammattilaisvuodet ovat tuoneet mieheen urheilullisuutta. Ulottuvan Juhon ehdoton vahvuus on monipuolisuus, hän pystyy pelaamaan yleispelaajan lisäksi hakkurina tai keskipelaajana. Monipuolisuudesta on loukkaantumisten keskellä iso apu ja nyt hän pelaa keskitorjujana.

Kokoonapanot

X