Tänään ratkeaa Ford Levoranta Sastamalan mahdollinen jatkopaikka Mestarien liigassa

FLS on kerännyt 4 sarjapistettä ja illan vastustajalla Hypo Tirol Innsbruckilla on 3 sarjapistettä. Jos FLS voittaa ottelun, se on sarjakakkonen, 3-2 tappion jälkeen joukkueet ovat samassa pistemäärässä. SC Prometey DNIPRO on jo käytännössä ykkönen.

Illan pelissä on vastakkain kaksi kovaa hakkuria, sillä Innsbruckin brasilialainen Juan Jose Weber pelasi eilenkin loistopelin 71%:n teholla, kun Innsbruck voitti Apeldoornin 3-1. Weber pystyy FLS:n hakkurin Urpo Sivulan tavoin päättämään taitavasti nopeita hyökkäyksiä. Niin ikään brasilialainen yleispelaaja Arthur Nath on tehokas pelaaja, joka korvaa puutuvat sentit taidolla ja kovalla pompulla. Itävaltalainen yleispelaaja Niklas Kronthaler on taitava vastaanottaja ja verkolla monipuolinen hyökkääjä. Passarina on pääosin pelannut italialainen Nicola Salsi. 

Pukkipaidat laittoivat eilen ukrainalaisen huippuseuran selkä seinää vasten Saku Tuomivaaran johdolla. Vastaanotto on toiminut koko turnauksen ajan erinomaisesti ja se on mahdollistanut monipuolisen pelaamisen. Myös torjuntapeli on ollut kohdallaan.

Jännityksellä odotetaan illan peliä

Hypo Tirol INNSBRUCK – Ford Levoranta SASTAMALA klo 18 Suomen aikaa

Kuvia eilisestä pelistä

X