Innsbruck ratkaisi voitolla jatkopaikan Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle

Hypo Tirol INNSBRUCK – Ford Levoranta SASTAMALA  3-0 (25-15, 25-19, 25-22)

Innsbruckin joukkue jatkaa Mestarien liigan karsintavaiheen toiselle kierrokselle. Joukkue sai pelata kotisalissaan 1100 katsojan ja innokkaan kuuluttajan kannustamana. Kaksi kovaa peräkkäistä peliä ja harmilliset loukkaantumiset olivat tänään vieneet parhaan terän. Eilen Saku Tuomivaara tuurasi erinomaisesti Mikko Eskoa ja tänään Jiri Leinonen olkapäätänsä lepuuttanutta Gabriel Francaa, mutta muutokset vaikuttavat kokonaisuuteen.  

Ensimmäinen peli Apeldoornin joukkuetta vastaan oli loistava ja kamppailu Dniproa vastaan erinomainen, joten paljon hyvää jäi turnauksesta kotiin vietäväksi, vaikka ei jatkopaikkaa tullutkaan.

Ford Levoranta Sastamala jatkaa CEV Cupssa. Vastustajana on tsekkiläinen Cez Karlovasko. Ensimmäinen peli FLS:n kotipeli ja se pelataan 21.–23.11. 2023 välisenä aikana.

Aloituskokoonpanot

Innsbruck

Milan Jovanovic p, Pedro Frances, Nicolai Grabmüller, Arthur Nath, Niklas Kronthaler, Jose Weber h, Timothy McIntosh l

FLS:

Mikko Esko p, Miro Leinonen kt, Jacob Ekman kt, J. Leinonen yp., Aleksandar Andonovic yp, Urpo Sivula h, Eetu Pennanen l 

Hypo Tirolin vastaanotto toimi tänään loistavasti 71%:n tarkkuudella, joista loistavia 33%. Passari Milan Jovanovic pääsi rakentamaan näistä erinomaiset hyökkäyspaikat, joista varsinkin Niklas Kronthaler päätti palloja lähes virheettömästi 68%.n teholla. Hakkuri Juan Weber hyökkäsi tehokkaasti, mutta 5 syöttövirhettä on miinuksena.

FSL paransi peliään ottelun edetessä. Joukkue oli kolmatta erää häviöllä 20-18. Tämän jälkeen Urpo Sivula torjui kahdesti Kranthalerin ja Miro Leinonen Arthur Nathin ja FLS meni johtoon 21-20. Hypo Tirol ei kuitenkaan taittunut, vaan voitti Nathin torjunnalla ottelupallon. 

Parhaat pistemiehet

Kronthaler 17/+13, Weber 12/+5, Nath 10/+6

Sivula 13/+7, Andonovic 11/+7, J. Leinonen 7/+3

Tilasto https://www-old.cev.eu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=69963

X