VaLePan kaataja Hurmos keskiviikkona Vexve Areenalla

Karelian Hurmos on ainoana joukkueena Mestaruusliigassa ottanut VaLePasta täyden 3 pisteen voiton, kun se voitti Joensuun Urheilutalolla pukkipaidat 3-1 marraskuun 26. päivänä. Keskiviikon ottelu on jo joukkueiden kolmas kohtaaminen. Tervetuloa mukaan jo hyvissä ajoin, sillä ottelu pelataan jouluisissa tunnelmissa, myös joulupukki on luvannut saapua paikalle. Kaikki alle 18- vuotiaat pääsevät ilmaiseksi peliin.

Lentopallo yhdistää ihmisiä Sastamalassa. Jatkuvan menestyksen myötä emme aina osaa huomata, millaista huippu-urheilua on Sastamalassa meille kaikille tarjolla. Tähän peliin on kutsuttu mukaan Sastamalassa asuvat ukrainalaiset ja näin he pääsevät mukaan pelin tunnelmaan. Varmasti ottelu on heille elämys ja tarjoaa muuta ajateltavaa arjen keskellä.

Hurmos on sarjassa neljäntenä tasapisteissä Akaa-Volleyn kanssa. Matti Alatalon valmentaman joukkueen menestys perustuu tasaisuuteen. Jokaisella pelipaikalla on mitat täyttävä pelimies. Joukkueen laitahyökkäys on vahvaa. Yleispelaaja Mikko Räsänen on jo kahdesti valittu Mestaruusliigan tähdistöön. Räsäsen tavaramerkkinä ovat erittäin räjähtävät iskulyönnit ja aloitussyötöt. Kokenut hakkuri Eetu Häyrinen on joukkueen kantavia voimia, ja Ettasta tullut Janne Marttila on päässyt yhä paremmin joukkueen peliin sisään. 

Euroopan ammattilaiskentillä joukkueeseen liittynyt Niko Haapakoski on tuonut joukkueen hyökkäyspeliin juonikkuutta ja tehoa. Hänellä on käytössään myös taitavat keskihyökkääjät Nuutti Niinivaara, Atte Rissanen ja Petteri Härkönen.

VaLePan Eetu Pennanen johtaa PROLibero tilastoa 10 maininnalla, mutta hyvin pelannut myös Hurmoksen libero Tatu Hakkarainen 7 valinnalla. 

Janne Kangaskokko vie VaLePan vielä ennen Hurmos-peliä Raisioon sarjan kärkiotteluun Raision Loimua vastaan. VaLePan vastaanotto on toiminut viime peleissä erinomaisesti ja se on näkynyt hyökkäyspisteiden tasaisena jakaantumisena kaikille pelipaikoille. Hurrikaani-pelissä Jacob Ekmanin näyttävät keskihyökkäykset ilahduttivat erityisesti VaLePan faneja.

VaLePa Sastamala – Karelian Hurmos ke 21.12. klo 18.30 Vexve Areena. Otteluisäntä Kiinteistöpalvelu Leka Oy

X