Lentopallojuhlaa torilla

Eilen Sastamalassa saatettiin hieno kausi 2021-2022 komeasti päätökseen Vammalan torilla. VaLePa tarjosi vieraille hernekeittoa ennen tilaisuuden alkua ja totta kai myyntitykit Ritva ja Marja myivät VaLePan fanituotteita kaikille halukkaille.

Torijuhlassa Jarmo Korhonen tällä kertaa tuurasi Ilkka Nykästä. Musiikit tarjosi Olli Kärki ja tekniikasta vastasi Marko Virtanen. Kaupungin tervehdyksen toi kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Antti Lepistö. Hienossa puheessaan hän huomioi seuran kaikki ulkomaalaiset heidän omalla kielellään. Yleisö antoi valtavat aplodit paitsi puheelle myös kaupungin 10 000 euron stipendille kultajoukkueelle. VaLePan puheenjohtaja Kimmo Karppanen kehui pelaajien paineensietokykyä, jonka eteen pelaajat ovat tehneet paljon työtä. Joukkue ja yleisö riemuitsivat uutisesta, että VaLePa lähtee  myös ensi kaudella europeleihin. Kari Kaaja kävi perinteisesti hakemassa kultajoukkueen nimmarit oveen, jossa on joukkueen nimikirjoitukset kaikilta kultakausilta keväästä 2012 alkaen. Ohjelmassa oli myös kuninkaaksi lyöminen. Olli Kunnarin väistyttyä pelikentiltä nimettiin prinssi Sakari Mäkinen hienon kauden päätteeksi uudeksi kuninkaaksi. Juhlassa paljastettiin myös 2000 euron suuruinen Levoranta-rahasto. Se on perustettu yhteistyössä VaLePan ja Levorannan Autoliikkeen kanssa ja rahasto on JunnuValepan käytössä. Rahaston tarkoituksena on mahdollistaa matalan kynnyksen harrastaminen. 

Mestaruus tuli kaikkien yhteisellä panoksella. Kiitos yhteistyökumppanit, fanit, talkoolaiset ja kaikki junioritoimijat. Ei oo mua, on vaan me!  

Kuvat kertovat tunnelmasta enemmän kuin tuhat sanaa. Tällä kertaa kuvaajana toimi Emmi Koski. Kattavaa kuvasatoa pääset ihailemaan tästä linkistä. https://emmikoskiphotography.pixieset.com/valepamestaruusjuhlatorilla2742022/. Kannattaa vierailla myös Emmi Kosken yrityksen sivuilla www.copper.fi

Artikkelikuva Emmi Koski

X