VaLePan kultajoukkue tänään torilla 

Tälläkin kaudella korona sulki katsomot kauden keskivaiheilla, mutta onneksi kauden tärkeimpiin peleihin yleisö pääsi taas katsomaan pelejä. Finaalien edetessä VaLePan kannattajat lähtivät sankoin joukoin kotipeleihin, mutta mikä parasta vielä Kuopioon asti vieraspeleihin. Lämmin kiitos ihan kaikille, jotka olette tavalla tai toisella olleet luomassa tämän kauden tarinaa. 

Savo-Volley-Valepa, 23.4.2022, kuva Hannu Moilanen (1)

Kaudesta tuli vertaansa vailla oleva jännitystarina, joka sai onnellisen lopun. Tänään juhlitaan mestaruutta ja meillä kaikilla on mahdollisuus vielä kerran tavata tämän kauden kultajoukkue torijuhlassa. Kello 17 VaLePa tarjoaa 400 ensimmäiselle hernekeittoa. Myynnissä on mestaruuspaitoja ja -lippiksiä sekä 100 ensimmäiselle Vanttilan Muovin VaLePa-ämpäriä nimikirjoituksilla. Kello 18 alkaa ohjelmaosuus torin lavalla. Musiikista vastaa Olli Kärki. Kannattaa pukea lämpimät vaatteet, sää on viileä, mutta sadetta ei ole luvattu.

X