TUTO Volley haastoi VaLePan viisieräisessä

TUTO Volley – VaLePa Sastamala Tampere 2-3 (25-23 20-25 20-25 25-23 13-15)

Koronavirus on koetellut lentopalloseuroja tänä keväänä, tartuntojen takia tai ottelusiirtojen vuoksi. TUTO Volleylla ja VaLePalla on vähintään kaksi viikkoa edellisestä pelistä.

Aloituskokoonpanot

TUTO Volley: Matti Toivola, Tatu Vuorenmaa, Valtteri Aaltonen, Eemeli Kouki, Tuomas Siirilä, Einari Koivisto, Roope Sillämaa L

Mikko Esko, Severi Savonsalmi, Sebastian Rösler, Jiri Hänninen, Alberto Cavasin, Matias Tihumäki, Risto Ruohola L

TUTO Volleyn kokoonpanosta olivat poissa libero Henri Rajala ja keskitorjuja Karri Kutinlahti. VaLePasta Sakari Mäkinen oli lepovuorossa ja Alberto Cavasin pelasi toisena yleispelaajana.

TUTO Volley lähti tosissaan haastamaan VaLePaa. Tauko näkyi pelissä, sillä molemmat joukkueet tekivät pelissä virheitä normaalia enemmän. TUTO Volley teki ensimmäisessä erässä 9 syöttövirhettä, mutta onnistui silti viemään erän nimiinsä. VaLePa vei kaksi seuraavaa erää Jiri Hännisen vahvan hyökkäyspelin ansiosta. Neljännen erä tehokkain oli TUTO Volleyn Eemeli Kouki ja hän saikin kunnian päättää tiukan erän. Viidennen erän VaLePa-ratkaisija oli Sebastian Rösler, kaksi torjuntaa ja kolme hyökkäyspistettä, joista viimeinen ottelupallossa.

VaLePan urakka jatkuu maanantaina Siilinjärven koulukeskuksessa Savo Volleyta vastaan ja tiistaina on vuorossa ottelu Tiikereitä vastaan Kokkolan Hollihaassa.  

X