TORSTAIN 17.2. OTTELU VALEPA – ETTA ON JOUDUTTU SIIRTÄMÄÄN TOISEEN AJANKOHTAAN ETTAN JOUKKUEEN KORONATARTUNTOJEN VUOKSI!

Korona koettelee kovin ottein VaLePan otteluohjelmaa. Harmillista, mutta eihän näille mitään voi. Tänä aamuna saimme tiedon Lentopalloliitosta, että torstain ETTA-peli joudutaan siirtämään. ETTAN joukkue on tiedottanut koronavirustartunnoista. Yritimme saada korvaavaa peliä tilalle, mutta se ei ollut mahdollista tällä aikataululla. 

VaLePan ohjelmassa on seuraavaksi kolme vieraspeliä. Lauantaina 19.2. on ottelu TUTO Volleyta vastaan klo 18.00. Kertaalleen peruuntunut ottelu Savo Volleyta vastaan on tarkoitus pelata maanantaina 21.2. Sieltä pukkipaidat matkustavat Kokkolaan, jossa Tiikerit kohdataan 22.2. Seuraava kotipeli on perjantaina 25.2. klo 18.30 Vevxe Areenalla Lakkapään joukkuetta vastaan. 

X