Savo Volley vahvana kotiyleisön tukemana

Kuopiolaiset innostuvat hienosti kannustamaan omiaan kevään pudotuspeleissä. Viime kauden seitsemännessä finaalissa oli 2700 katsojaa ja tänään Kuopio-hallissa oli 880 katsojaa, jotka innolla kannustivat omansa voittoon. Savo Volleyn voitto tietää sitä, että VaLePa on huomenna pakkovoiton edessä, mikäli mieliin finaaleihin.

Savo Volley – VaLePa Sastamala Tampere 3-1 (21/25 29/27 25/19 25/16)

Ensimmäinen erä sujui pukkipaidoilta hienosti. Karli Allik oli tehokkain hyökkäysten päättäjä. VaLePa pystyi pelaamaan vähillä virheillä, vain yksi suora hyökkäysvirhe.

Toinen erä alkoi Savo Volleyn lievässä johdossa. Erän loppupuolella VaLePa pääsi tasoihin ja nousi pisteen johtoonkin Severi Savonsalmen hyökkäyksillä. VaLePa pääsi kerran eräpalloonkin, mutta verkkovirhe toi tasoituspisteen savolaisille. Mentiin jatkopalloille ja erä päättyi  Savo Volleyn neljännessä eräpallossa VaLePan verkkovirheeseen.

Kolmannessa ja neljännessä erässä Savo Volley pelasi hurmoksessa ja onnistui kääntämään tiukat tilanteet edukseen. VaLePa ajautui yliyrittämiseen ja sen myötä tuli virheitä.

Taistelu finaalipaikasta jatkuu huomenna Kuopio-hallissa klo 18.30.

Kuva Mestaruusliiga

Savo Volleyn otteluraportti

X