Lakkapaa.com uudella ilmeellä Vexve Areenalle

Perungan Pojat, PerPo, on vuonna 1947 perustettu urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo.  Mestaruusliigassa joukkue pelaa yhteistyösopimuksen kautta nimellä Lakkapaa.com. Tyrvään Sanomat on otteluisäntänä ensi sunnuntain ottelussa. Tyrvis haluaa huomioida erityisesti lapset, paikalla on mm. onnenpyörä, josta lapsille tarjolla pieni yllätys. Lapset pääsevät peliin ilmaiseksi.

Viime kausi oli rovaniemeläisille hyvin vaikea. Seuran oli pakko lähteä uudistamaan toimintaansa. PerPo palkkasi ensimmäisen päätoimisen toiminnanjohtajan. Tehtävään nimitettiin päävalmentajana toiminut Henri Tuomi. Päävalmentajaksi puolestaan valittiin Jukka Tuovinen. Tuovinen nosti päävalmentajana PerPon Mestaruusliigaan 2001. Keväällä 2002 joukkue saavutti heti hopeaa ja 2003 kultaa. Tämän jälkeen hän siirtyi Pielaveden Sammon valmentajaksi. Menestyksekkään savolaisjakson jälkeen Tuovinen on palannut Rovaniemelle. Hänen vankka ammattitaitonsa näkyy Lakkapaa.com:in pelissä. 

Väriä Lakkapaa.com:n peliin tuovat uudet persoonalliset peliasut.

Myös pelaajarintamalla joukkue sai kovia vahvistuksia. Tuovinen toi tullessaan Savosta mukanaan hakkuri Eetu Häyrisen. Häyrinen on joukkueen tärkein hyökkääjä ja johtaa piste/ottelu pistepörssiä selvästi, 21,83 pistettä/ottelu.

Lakkapään tavaramerkki on ollut onnistuneet ulkomaalaishankinnat. Tunnetuin parivaljakko takavuosilta on Ugis Krastins ja Normunds Veinbergs. Yleispelaaja Borys Zhukov tulee Krastinsin valmennuksesta Barkom Lvivin joukkueesta. Kaksimetrinen Zhukov on osoittautunut kelpo pelimieheksi.  Venäläinen keskitorjuja Dimitriy Baranov ehti ennen napapiirille tuloa pelata kaksi kautta Espanjassa. 

VaLePan tämän kauden tavaramerkki on ollut vakuuttava vastaanottopeli. Vastaanottotilaston kärjessä komeilee Sakari Mäkinen, jonka koko kauden vastaanotto on 64%. Tässä Sakari Mäkisen uran esittelyä

Prinssin paluu
Sakari Mäkinen s. 1995, 189 cm, kummiyritys AirWell

Sakari Mäkinen on VaLePan juniorikoulun oma kasvatti. 25-vuotias Mäkinen pelasi ensimmäisen liigapelinsä VaLePassa jo 17-vuotiaana syksyllä 2012. Mäkinen pelasi VaLePassa kevääseen 2015 asti ja plakkariin kertyi yksi SM-kulta ja kaksi pronssimitalia. Taitavan Mäkisen otteissa nähtiin yhtäläisyyttä Olli Kunnariin ja hän sai joukkuekavereiden keskuudessa lempinimen prinssi. VaLePan jälkeen Mäkinen lähti hakemaan suurempaa roolia Tampereen Iskussa ja sieltä tie johti ammattilaiseksi Belgiaan Lindemans Alstin (Lennik) riveihin. Belgian kauden jälkeen vuorossa oli Valko-Venäjä ja Shaktior Soligorsk. Loppusuoralla olevat opiskelut Tampereen teknillisessä yliopistossa kutsuivat Mäkisen Suomeen. Viime kauden Mäkinen pelasi Hurrikaani Loimaan riveissä. Erinomaisen runkosarjakauden jälkeen hän oli pistetilaston nelonen, ässätilaston kakkonen ja torjuntatilaston kolmonen ja hänet valittiin Mestaruusliigan tähdistön toiseksi yleispelaajaksi. Nyt, kun kuningas on väistynyt, Sakari on valmis ottamaan kuninkaan paikan. Mäkinen pystyy ottamaan ison vastuun, mutta haluaa myös auttaa nuorempia pelaajia ottamaan ratkaisevia kehitysaskeleita pelaajana. 

AirWell

AirWell Oy on vuonna 1993 perustettu termiseen leikkausautomaatioon erikoistunut suomalainen yhtiö.

Toimitamme asiakkaillemme jatkuvasti tehokkaampia ja taloudellisempia järjestelmiä levy- ja putkimaisten kappaleiden leikkausta vaativaan tuotantoon. Laitteistot ovat tuotannon alkupään avainkoneita ja niiden toiminnan varassa on huomattava osa asiakkaidemme tuotantovarmuutta.

Termisen leikkauksen tuotteemme takaavat sinulle erittäin luotettavaa ja tasaista tuotantolaatua. Uusina alueina tarjoamme nyt myös vesileikkauskoneet ja -laitteet, sekä erilaiset savunimu- ja -suodatusratkaisut termiseen leikkaukseen ja hitsaukseen.

Valmistamme ja markkinoimme plasma- ja polttoleikkauskoneita omalla WellCut -tuotemerkillämme.  Mallivalikoimamme on hyvin kattava ja koska kaikki WellCut -koneemme valmistetaan Suomessa, pystymme vastaamaan erilaisiin asiakastarpeisiin ja tarvittaessa räätälöimään koneita yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Kuva:  www.mestaruusliiga.fi

X