Mikko Esko saa tänään vastaan tutun joukkueen

Illan peliin tulossa hyvin yleisöä. Vielä ehtii ostaa ennakkoon lipun www.lippu.fi. Ovelle on varattu lippuja myyntiin, joten voi tulla vaikka ei ole ennakkoon varannut. Kannattaa varmuuden vuoksi tulla ajoissa. Samalla vältetään ruuhkia ja on mahdollisuus saada parempi paikka.

Mikko Esko pelasi Italian Serie A1:ssä seitsemän kautta. Kesällä 2009 Modena halusi Eskon joukkueeseen ja kolmivuotinen sopimus Montichiarin kanssa purettiin ensimmäisen vuoden jälkeen. Esko pelasi Modenan joukkueessa kolme kautta 2009-2012. Modena elää ja hengittää lentopallolle. Seura on voittanut 12 kertaa Italian mestaruuden ja Italian Cupin ja kolme kertaa Mestarien liigan.

Nykyisestä Modenan joukkueesta yhteistä historiaa Eskolla on Brasilian maajoukkueen passarin ja kapteenin Bruno Rezenden kanssa. Keväällä 2011 Eskon kämmenluu murtui ja Modena joutui etsimään riittävän tasokasta korvaajaa. Brunolla oli Brasiliasta mahdollisuus tulla kevään viimeisiin peleihin korvaamaan Eskoa. Päivän Aamulehdessä on Jari Perkiön juttu ja haastattelut Bruno Rezendestä ja Eskosta. Modenassa on tämän vuoden tapaan vuosien varrella ollut lukuisia huippupelaajia. Eskon kausilla joukkueessa pelasi mm. hakkuri Angel Dennis, USA:n maajoukkueen nykyinen hakkuri Matt Andersson, 2007 EM-kisojen paras hyökkääjä Yury Berezhko, Hollannin maajoukkueen yleispelaaja Dick Kooy.

Modenan joukkue oli tänään aamuharjoituksissa valmistautumassa illan peliin. Hakkuri Nimir Abdel-Aziz vastaanottamassa.

X