Ford Store Levoranta SASTAMALA pelit EuroVolleyTV:n kautta

VaLePan joukkue lähti aamulla Sastamalasta kohti Romaniaa, ensin laskeutuminen Bukarestiin ja sieltä bussilla Galatiin.

Eilen Ford Store SASTAMALA nimellä pelaavan VaLePan eurojoukkueen poikkeuksellisista järjestelyistä kerrottiin mm. Urheiluruudussa https://areena.yle.fi/1-50300204 sekä YLE:n sivuilla https://yle.fi/urheilu/3-11556675?origin=rss. Lentopalloliiton tiedote jutun alla.

Tämän hetken tietojen mukaan pelejä voi seurata ainoastaan EuroVolleyTV:n kautta. Palveluun pitää kirjautua ja palvelu maksaa 4,99 € kuussa. Jo tänään on mahdollista seurata  OK Ribola KASTELA – C.S.M. Arcada GALATI kamppailua klo 18. EuroVolleyTV tarjoaa useita Mestarien liigan otteluita
https://www.eurovolley.tv/en-int/page/home-cev.

Keskiviikko 23.9. KLO 20
Ford Levoranta SASTAMALA –  OK Ribola KASTELA https://www.eurovolley.tv/en-int/playerpage/229970

Torstai 24.9. KLO 18
C.S.M. Arcada GALATI – Ford Levoranta SASTAMALA https://www.eurovolley.tv/en-int/playerpage/229995

VaLePa pelaa Ford Levoranta Sastamalana jatkopaikka silmissä Romaniassa

— 22.09.2020 Euroopan cupit

Hallitseva miesten lentopallon Suomen mestari VaLePa jahtaa jatkopaikkaa Mestarien liigassa tällä viikolla Romanian Galatissa. Eurokentillä joukkue kulkee nimellä Ford Levoranta Sastamala. Suomalaisjoukkue pelaa kolmen joukkueen lohkossa, jossa isäntäjoukkueena on C.S.M. Arcada Galati ja kolmantena joukkueena kroatialainen OK Ribola Kastela.Lohkon voittaja selviytyy toiselle kierrokselle, jossa pelataan kaks kolmen joukkueen lohkoa. Näiden lohkojen joukkueet selviytyvät lohkovaiheeseen, joka käynnistyy marraskuun puolivälissä.

Ford Levoranta Sastamala kohtaa Ribola Kastelan keskiviikkona kello 20 ja Arcada Galatin torstaina kello 18.

Kastela avasi Kroatian liigan lauantaina 3-2 -kotivoitolla Centrometalista. Romanian liiga käynnistyy vasta 17.10.

Päävalmentaja Janne Kangaskokko:

– Innokkain mielin olemme matkassa, päästään viimein taas pelaamaan. Näkyi mukavaa kuplintaa treeneissä lähdön lähestyessä. Valmistautuminen on mennyt ihan odotetusti ja aikataulussa. Loukkaantumisilta ja esteiltä on korona pois lukien vältytty.

– Kastela on nuori porukka, aika meidän tyyppinen rakenteeltaan. Lähtökohtaisesti sanoisin heidän olevan vastustajista se heikompi joukkue. Galati on taas perinteinen Eurocupjoukkue. Laadukas pelaajamateriaali – isot keskitorjujat ja kova hollantilaishakkuri (Niels Klapwijk).

– Yhtä kaikki lähdemme turnausta voittamaan, hienoa että päästään pelaamaan pari kovaa matsia tähän kauden alkuun.

X