Ford Store Levoranta SASTAMALA, revanssin paikka torstaina

FSL koki Minskissä harmittavan tappion Shakhtior SOLIGORSK joukkuetta vastaan viime keskiviikkona. Soligorsk on tasainen joukkue joka osa-alueella. Kuitenkin FSL:n miehistöllä on kotisalissaan erinomaiset mahdollisuudet ottaa revanssi. Minkissä FSL hallitsi ensimmäistä erää ja toinenkin eteni tasaisesti. Kolmannen erän selkeä tappio vääristi mielikuvaa ja tilastoja. On odotettavissa erittäin jännittävä ilta. Mikäli FSL voittaa 3-0 tai 3-1, pelataan kultainen erä. Kultainen erä pelataan 15 pisteeseen ja vähintään 2 pisteen eroon. Tämän otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan kolmannella kierroksella voittajan otteluparista C.S. Municipal Arcada Galati (Romania) ja Vojvodina NS Seme NOVI SAD (Serbia). Galati voitti ensimmäisen ottelun kotonaan.

Ford Store Levoranta SASTAMALA – Shakhtior SOLIGORSK to 14.11. klo 18.30 Vexve Areena. Otteluisäntä Levorannan Autoliike 

Ottelussa mukana Eetu Venski. Numeroidut paikat ennakkoon joko www.seat4.me tai VaLePan toimistolta

Jotta torstain peliä on helpompi seurata Vexve Areenalla, käydään läpi Soligorskin oletettu aloituskuusikko.

Passari 
#21 Aleksei Kurash 1988, 189 cm
Maajoukkuepassari, jolla on tarkat peruspassit. Pelaa tempopassia lähinnä yp. Radziukin kanssa ja käyttää säästeliäästi keskihyökkäyksiä. Syöttää leijahypäriä.

Keskimiehet
#13 Ilya Burau 1996, 202 cm
Maajoukkuekeskari, syöttää leijahypäriä. Vaikka hyökkää keskarikaksikosta vähemmän on tehokas pallontappaja.

#18 Maksim Shkredau 1997, 205 cm
Hyökkäävämpi keskimies, jolla on hallussaan painava hypäri. 

Yleispelaajat
#1 Andrei Radziuk 1990, 192 cm
Maajoukkueen yleispelaaja ja mielestäni Soligorskin paras pelaaja. Jäntevä, voimakas hyökkääjä, joka tykkää päättää tempopasseja viistohyökkäyksillä nelospaikalta. Saa yleensä hyökättäväkseen suurimman osan passeista. Hänellä on kova hypärisyöttö ja riittävän hyvä vastaanotto. 

#23 Danilo Pavlovic 1997, 196 cm
Serbialainen yleispelaaja pelasi kaksi ensimmäistä erää. Pelotteli aluksi kovilla hypäreillä.

#19 Viachaslau Charapovich 1992, 199 cm
Maajoukkuemies, joka pystyy pelaamaan hakkurina ja yleispelaajana. Pelasi tehokkaasti kolmannen erän.

#17 Aleh Khmialeuski 1985, 193 cm
Kokenut yleispelaaja. Hän on aiemmin saanut peliaikaa joukkueessa, mutta oli viime pelissä loukkaantumisen takia pois kokoonpanosta. 

Hakkuri
#15 Volodymyr Tevkun 1988, 205 cm
Ugis Krastinsin koulussa kasvanut ukrainalainen vasenkätinen hakkuri. Hyökkäystyöskentely ei ole kaunista eikä sulavaa, mutta pitkänä poikana hyökkää silti melko tehokkaasti. 

#19 Viachaslau Charapovich 1992, 199 cm
Varteenotettava vaihtoehto hakkuriksi.

Libero
#22 Stanislau Zabarouski 1988, 182 cm
Shakhtior puolusti ensimmäisessä osaottelussa tosi hyvin. Maajoukkuelibero Zabarouski oli tärkeä palanen puolustuspelissä. Hän johti joukkueen puolustuspeliä ja otti myös itse tärkeitä palloja peliin. 

X