Kolmas puolivälierä huomenna keskiviikkona Vexve Areenalla

VaLePan on voittanut kaksi ensimmäistä puolivälieräottelua Raision Loimua vastaan 3-1. Välieriin pääsemiseksi tarvitaan kolme voittoa, joten puolivälieräsarja on huomenna katkolla. Vaikka VaLePa on pystynyt jo voittamaan kaksi peliä, on huomenna taas edessä uusi ottelu, joka alkaa tilanteesta 0-0. Kotiyleisön tuki on erittäinkin tervetullut ja joukkueelle tärkeä. Ottelu alkaa kello 18.30. 

Lippuja ennakkoon on myynnissä toimistolla tänään ja huomenna kello 10-14 sekä lippu.fi palvelussa. 

VaLePa Sastamala Tampere – Raision Loimu 20.3.2024 Vevxe Areena klo 18.30. Otteluisäntä SähköTekniikka Lehto Oy 

Tuomme kotiisi lämpöä ja valoa sekä digitaalista tekniikkaa.
Meiltä saat sähkösuunnittelua, sähkö-, antenni- ja ATK-asennuksia.
Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja teollisuuslaitoksia.

Meiltä saat vuokrattua myös kaikenkattavasti juhlakalusteet onnistuneiden juhlien järjestämiseksi.

Eilen VaLePa pelasi VaLePa-fanien kannustamana oikeinkin mainion pelin. Onnistujia oli laajalla rintamalla, kuten alla oleva kolmen parhaan pistemiehen lista kertoo. Hienoa, että Gabriel Franca on noussut Urpo Sivulan rinnalle tehokkaaksi hyökkäysten päättäjäksi Urpo Sivulan rinnalle. Juho Kaunisto on löytänyt oman pelipaikkansa keskipelaajana ja erityisesti torjuntapeli on kaunista katsottavaa. Lista kertoo myös sen, että Loimun peli perustui Ali Fazlin hienoon onnistumiseen. Keskipelaaja Felix Ekharevba on ollut joukkueelle tärkeä pelaaja. Hän on ollut loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa, mutta osallistui jo eilen alkulämmittelyyn. Thomas Rodriquez on parhaimmillaan tehokas ja taitava laitapelaaja.

Pisteet
Sivula 20/+12, Kaunisto 14/+13, Franca 14/+8
Fazli 25/+18, Zhbankov 9/+2, Kouki 7/-4

Tervetuloa nauttimaan hienosta lentopalloviihteestä!

X