Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Lauantaina oli hieno VaLePan peli TUTO-Volleyta vastaan. Hieno oli myös tunnelma, kiitos lukuisten VaLePa-fanien. Eilisen vauhdikkaaseen menoon voi palata kuvien myötä. Ensimmäisessä Facebook-linkissä Hannu Tuomisen kuvia Syöttöruutu nimisellä sivustolla.

https://www.facebook.com/share/p/dfSV8nipjMdsCNqr/?mibextid=K35XfP

VaLePan Facebookissa on Hannu Moilasen mainiota pelikuvia Turusta.

https://www.facebook.com/vammalanlentopallo

Sunnuntaina lentopalloriemua Sylväällä

VaLePa N2 pelaa klo 13.00 Sylväällä. Vastustajaksi tulee Euran Raiku. VaLePa N2 pääsi lohkovoittajana syksyn alkusarjasta ylempään jatkosarjaan, jossa on nyt toisena. Euran Raiku on vain pisteen perässä ja aiemmat kauden pelit ovat olleet äärimmäisen jännittäviä ja tunteisiin meneviä. VaLePa pelaa kakkossarjaa B-tyttöjoukkueella, jota vahvistavat muutamat kokeneemmat pelaajat.

Kotiyleisön tukea tarvitaan. 

VaLePa M2 puolestaan pelaa Sylväällä klo 17.00. Vastustaja KAJE tulee Hämeenlinnasta. Tässäkin pelissä nähdään useita B- ja A-ikäisiä tulevaisuuden pelaajia.

Tervetuloa legendaariseen Sylvään palloilupyhättöön! 

X