Pukkipaidoilla vastassa tänään Dnipron joukkue

Mestarien liigan turnauksessa tänään

Ford Levoranta SASTAMALA – SC Prometey DNIPRO klo 18.00.

Tänään FLS ottaa mittaa VaLePasta tutun Andrei Levchenkon valmentamasta ukrainalaisjoukkueesta. Eilen illalla Hypo Tirol INNSBRUCK – SC Prometey DNIPRO pelasivat tiukan kamppailun voitosta. Ottelu päättyi lopulta Dnipron voittoon 1-3 (23-25, 32-20, 23-25, 22-25).

Tänään vastus on astetta kovempi. Oma aloitussyöttö ja vastaanotto on tänään isossa roolissa illan pelissä. Päävalmentaja Janne Kangaskokko katsoi tarkkaan Hypo Tirolin ja SC Prometeyn peliä ja taktiikat illan peliin on pelaajien kanssa käyty läpi.

SC Prometey Dnipron kovin pelaaja oli eilen yleispelaaja Ian Iereschenko, joka oli joukkueensa paras vastaanottaja ja toiseksi paras pistemies hakkuri Dmytro Shapovalin jälkeen. Heidän lisäkseen voiton takeena keskikentän lukkona otteli 5 torjunnalla Dmytro Teryomenko. 

Ford Levoranta SASTAMALA pelasi eilen kauden parhaan vastaanottopelin, mikä tarjosi hyväntilaisuuden nopeatempoiseen ja monipuoliseen hyökkäyspeliin. Erityisesti Gabriel Franca nautti tilanteesta ja paukutti palloa kenttään virheettömästi.

CEV Champions League Volley 2024 Men match between Sastamala and Apeldoorn on October 27 2023 at the USI Halle in Innsbruck. (Photo: Alexander Pauli)
X