Savo Volleyn tähtisikermä Vexve Areenalle keskiviikkona

Yhdeksän peliä, yhdeksän voittoa ja vain kaksi hävittyä erää. Tämä tilasto kuvaa Savo Volleyn huippupelaamista kauden tässä vaiheessa. Savolaisten uusi päävalmentaja Timo Tolvanen on saanut hiottua joukkueensa kovaan vireeseen. Sarjassa toisena oleva VaLePa Sastamala Tampere haluaa haastaa sarjajohtajan ensi keskiviikkona 25.11. 2020 klo 18.30 alkavassa pelissä Vexve Areenalla. Otteluisäntänä pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Levorannan Autoliike.

Ford Mustang Mach E täyssähköauton Suomen ensi-ilta yleisölle Suomen suurimmassa FordStoressa Sastamalan Levorannassa nyt viikonloppuna 28.-29. marraskuuta.Sähköistä suorituskykyä, ikonisen urheiluauton luonteella. Mustang Mach-E AWD-nelivetomallisto alkaen 57.872 €.Valmistaudu rakastumaan ajamiseen uudelleen.

On hienoa nähdä jälleen Lelu Ojansivu Vexve Areenalla. Lentopallo-oppinsa hän on saanut Pappa Vainiomäen juniorikoulussa. Ajoittain harjoituksissa riitti ääntä, kun kaksi suurta lentopallopersoonaa, Lelu ja Pappa, ottivat mittaa toisistaan. Siitä huolimatta tai ehkä juuri sen takia Lelu arvostaa kovasti Pappan oppeja. 
Lelun ympärille Savo Volley on onnistunut kokoamaan laadukkaan joukkueen, josta ei löydy heikkoa lenkkiä. Maajoukkueen kokenut yleispelaaja Antti Siltala on noussut kovaan kuntoon. Hänen rinnallaan australialainen Malachi Murch on osoittautunut kelpo pelimieheksi. Huippuvastaanoton varmistaa libero Niklas Breilin.

Myös keskarikaksikko Tommi Siirilä ja Severi Savonsalmi ovat kovaa luokkaa ja passari Fedor Ivanov ruokkii heitä mielellään. 

Keskiviikkona on odotettavissa huippupeli. Kaksi edellistä peliä on VaLePalla ollut aivan huippuluokkaa. Kaikki osa-alueet ovat toimineet erinomaisesti ja joukkue on pelannut tehokkaasti vähillä virheillä. Savo Volleyn tavoin VaLePalla on huippumies kaikille pelipaikoille ja laadukas vaihtopenkki lisäksi. Tänään on aika esitellä Romans Sauss

Romans Sauss s. 1989, 194 cm, kummiyritys Pyymäen Leipomo
Romans Sauss on aiemmin tullut tutuksi Saimaa Volleyn ja ennen kaikkea Tiikereiden mestarijoukkueen pelaajana vuosina 2013-2016. Vuoden 2016 Cup voiton yhteydessä hänet valittiin turnauksen MVP-pelaajaksi. 

Sauss oli valmentaja Tommi Tiilikaisen luottopelaaja Tiikereissä. Kun Tiilikainen siirtyi 2016 saksalaisseura SWD Dürenin valmentajaksi, halusi hän mukaansa Romans Saussin vahvistamaan joukkueen rivejä. Seura oli tyytyväinen Saussiin ja Sauss seuraan, joten hän pelasi siellä kolme kautta. Viime kaudella hän pelasi Ranskassa Arago de Sete joukkueessa. 

Jo alkukauden perusteella voi todeta, että Sauss on erinomainen täsmähankinta pukkipaitojen miehistöön. Hän on varma vastaanottaja ja erittäin monipuolinen hyökkääjä, jolla on myös kovat aloitussyötöt.

Roman kummiyritys on Pyymäen Leipomo. Pyymäen Leipomon tarjonta on yhtä monipuolista ja laadukasta kuin Roman pelaaminen. 
Pyymäen Leipomo on aloittanut toimintansa vuonna 1954. ”Tuotteemme valmistetaan kotimaisista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen, kuitenkin valikoimaa jatkuvasti uudistaen.” https://www.pyymaen.fi/leipomo/

” Kahviloissa on kautta aikojen kirjoitettu kirjoja, rakastuttu,
sävelletty mestariteoksia ja aloitettu vallankumouksia.

”Mitä tahansa haluatkin tehdä – yksin tai yhdessä, Pyymäen kahvila on paikka hetkelle.”  https://www.pyymaen.fi/kahvilat/

”Pyynpesä on pieni, mutta moderni hotelli, jossa asiointi ja majoittuminen on sujuvaa.”  https://www.pyynpesa.fi

X