Hateles esiintyy VaLePan 45-vuotisjuhlassa, tilaisuuteen vapaa pääsy

Hateles on yhtye, joka kerää aina esiintyessään suuret yleisöjoukot. Lauantaina heitä on mahdollista nähdä ja kuulla Vexve Areenalla. Tässä yhtyeen esittely

Hateles on bändi, joka täyttää ensi toukokuussa 20 vuotta.

Bändin perustajäsenen Timo Heinon lausuman mukaisesti Hateles on aikuisten miesten poikabändi. Tuota ajatusta olemme pyrkineet pitämään yllä Timon menehtymisen jälkeenkin. Perusideana on soittaa keikkoja joissa kansa viihtyy.

Bändissä soittavat nykyään kuvassa vasemmalta:
Jukka Keskitalo, kosketinsoittaja.
Jukalla on pitkä kokemus musiikin alalta. Keikkoja hän on tehnyt kymmeniä vuosia kaikenlaisen musiikin parissa. Jukka on musiikin ammattilainen jolta taittuvat lähes kaikki musiikkigenret!

Riku Elovirta, Basso.
Riku tuli bändiin basistiksi kaksi vuotta sitten Timo Heinon menehtymisen jälkeen. Rikullakin on takanaan pitkä ura erilaisten kokoonpanojen mukana. Hatelesissa Riku on jykevä perusbasisti joka on sopeutunut ryhmään todella hienosti 

HP Ojamäki, rummut
Myös HP on tehnyt kymmeniä vuosia pitkän uran eri bändeissä rumpalina. HP on mies, jonka lähes jokainen Tyrvääläinen tuntee ja joka todella nauttii soittamisesta.

Tomi Leppäkorpi, kitara
Tomppa on toinen bändin alkuperäisjäsen. Tompan juuret ovat Vammalassa ja täällä hän on soittamisensakin 1980 luvulla aloittanut. Tomppa soittelee nykyäänkin useammassa bändissä. 

Harri Lehtimäki, laulu.
Hape on se toinen vielä bändissä mukana olevista alkuperäisjäsenistä. Hapella ei ole samanlaista musiikillista taustaa kuin bändin muilla jäsenillä, mutta kuluneen 20 vuoden aikana musiikista on tullut tärkeä osa vapaa-ajan viettoa.

Tervetuloa, nähdään Vexve Areenalla

X