Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tänään on kulunut 45 vuotta VaLePa ry:n perustamisesta. Joulukuun 6. 1978 kokoontui joukko päättäväisiä miehiä pankinjohtaja Veikko Ilvesmäen johdolla Kansallis-Osake-Pankin (nykyään Nordea toimii tässä kiinteistössä) kokoushuoneessa. Ilvesmäen lisäksi paikalla olivat VaLePan ensimmäinen puheenjohtaja Veijo Lyytikäinen, sihteeri Markku Mäsi Mäkinen, Ismo Mäkelä, Seppo Kimpanpää, Ari Välimaa, Pekka Saari, Kari Touronen, Teuvo Tuominen sekä Oiva Saari, Raimo Hämäläinen ja Hannu Pelttari (Tyrvään Sanomat 8.12.1998). 

Kuva: Markku Mäkinen. Ensimmäistä pelipaitaa ihailevat Ismo Mäkelä ja Veijo Lyytikäinen

Tervetuloa viettämään VaLePan juhlapäivää Vexve Areenalle lauantaina 9.12.2023. Ensin on juhlapeli VaLePa – Vantaa Ducks kello 16. Pelin jälkeen kello 18.30 juhlitaan seuraa ja Olli Kunnaria sekä tavataan tuttuja vuosien varrelta ja lopuksi viihdytään Hatelesin tahdissa. Peliin ja iltatilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ottelun jälkeen kello 18 on tervehdysten vastaanotto ravintola Wareliuksessa.

Kello 18.30 alkavat juhlallisuudet. Tervehdyksen juhlaan tuovat VaLePan puheenjohtaja Kimmo Karppanen, työministeri Arto Satonen, kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg, Lentopalloliiton puheenjohtaja Lauri Inna ja Olympiakomitean seura- ja jäsentoimintayksikön johtaja Jaana Tulla.

Puheiden jälkeen on mahdollisuus ruokailuun. Tarjolla on lohta ja possua salaattipedillä 10 euron hintaan.

Noin 20.30 alkavat Olli Kunnari juhlallisuudet. Mukana on Ollin pelikavereita, sukua ja tietenkin laaja joukko ihmisiä, jotka ovat saaneet ihailla Ollin otteita pelikentällä.

Ohjelman lomassa juontaja Ilkka Nykänen haastattelee valepalaisia vuosien varrelta.

Juhlaan on tulossa suuri joukko entisiä pelaajia, valmentajia ja hallituksen jäseniä. He odottavat innolla tapaamisia samoin kuin VaLePan matkassa olleet talkoolaiset, yhteistyökumppanit ja katsojat.

Aina suosittu Hateles viihdyttää illan päätteeksi juhlavieraita, laulusolistina VaLePassa pelannut ja valmentanut Harri Hape Lehtimäki.

Toiveemme kaikille juhlavieraille on, että jokainen toisi mukanaan jonkun VaLePaan liittyvän muiston tullessaan, jonka voi lahjoittaa seuralle. Tavarat kirjataan ylös ja laitetaan esille Vexve Areenalla olevaan näyttelyyn.

Muistamiset VaLePa ry:n tilille FI9056600620176701

Tänään VaLePa pelaa Kokkolassa Tiikereitä vastaan kello 15.

X