Huippu pelaajat, valmentajat, tunnelma ja kannustus

VaLePalla ja seuran faneilla on lauantaina ainutlaatuinen tilaisuus heittäytyä mukaan huikeaan lentopallo-otteluun. Lentopallo on yhteispeli, huomenna pelissä tarvitaan molempien joukkueiden kannattajia tunnelman luomiseksi. Myös katsomossa kamppaillaan ilmatilan herruudesta, kun Vexve Areenalle saapuu Akaa-Volleyn mainio Klubi 2027 fanijoukko.  Toivottavasti myös VaLePan kannattajat pukeutuvat seuran väreihin ja saadaan paitsi äänekäs myös värikäs katsomo Vexve Areenalle. 

Kuva Akaavolley.com

Kuva Hannu Moilanen

Molemmat joukkueet ovat Mestaruusliigan sarjataulukossa tasapistein kärkipaikoilla. Ottelun voittaja saa tuon kärkipaikan yksin nimiinsä. Otteluisäntänä on A-osat Sastamala /Mekonomen.

Suomen Vibrakone Oy VaLePan uusi yhteistyökumppani

Suomen Vibrakone Oy on uutena yhteistyökumppanina saanut oman paikkansa VaLePan peliasuun. Yrityksen toimitusjohtajan Juha Haaviston juuret ovat naapurikaupungissa Huittisissa, joten lentopallo lajina ja VaLePa ovat hänelle tuttuja jo nuoruudesta.

Juha Haavisto kertoo, miksi Keravalla toimiva valtakunnallinen yritys haluaa tehdä yhteistyötä VaLePan kanssa.

–  Mielestäni sovimme kumppaneiksi, koska me molemmat edustamme oman alamme huippuosaamista ja ammattitaitoa. Suomen Vibrakone Oy haluaa rakkaudesta lajia kohtaan olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa VaLePaa kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lämpimät kiitokset yhteistyöstä Suomen Vibrakone Oy ja Juha Haavisto, tästä alkaa yhteinen taipaleemme!

www.suomenvibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy huoltaa, korjaa sekä myy betonitärykalustoa vakuuttavalla ja luotettavalla ammattitaidolla! 

Keravalla toimiva täryalan yritys palvelee asiakkaitaan tunnollisesti kattavalla korjaus- ja huoltotoiminnallaan ja pystyy vastaamaan vaativimpiinkin betonirakentamisen ammattilaisten kalustotarpeisiin. Suomen Vibrakoneesta betonivibrat, tärymoottorit ja kaikki muut tärykaluston tarpeelliset välineet ja koneet.

X