VaLePa Hunajaturnauksen voittoon

VaLePan ottelut tänään 

VaLePa – Saarenmaa Vörkpalliklubi 3-0 (25/23 25/18 25/19)
VaLePan aloituskokoonpano: Esko, Pettersson, Karjarinta, Mäkinen, Sauss, Nikula, libero Ruohola

VaLePa – Ducks 1-2 (25/20 18/25 16/25)
VaLePan aloituskokoonpano: Esko, Vesanen, Karjarinta, Kaunisto, Nikula, libero Ruohola. Ensimmäisen erän lopussa Tihumäki tuli hakkuriksi Nikulan sijaan ja pelasi pelin loppuun. 

VaLePan peli pysyi kasassa ilahduttavan hyvin Hunajaturnauksessa. Ainoastaan viimeisessä pelissä, kun voitto oli jo ratkennut, keskittyminen herpaantui. Pukkipaidat osoittivat henkisen kovuutensa ja selvittivät monia hankalia paikkoja. Ilahduttavaa oli myös, ettei peli notkahtanut missään vaiheessa. VaLePan torjunta/puolustuspelaaminen osoitti vahvuutensa myös tänään.

VaLePan torjunta oli kyllä vahva tänäänkin. Meillä on ulottuva ja liikkuva joukkue, David Petterssonin johdolla pitkät miehet napsivat torjuntoja. Sakari Mäkinen on Suomen paras laitatorjuja ja Mikko Esko sekä Romanss Sauss taitavat homman myös. Torjunta ja puolustus kulkevat käsi kädessä. Torjujat voivat luottaa, että Ruohola puolustaa tiiviin torjunnan ohi tulevat pallot. Ruohola taas puolestaan saa luottaa torjunnan tekemiseen, avasi valmentaja Janne Kangaskokko onnistumisia.

Kaikkiaan olen tyytyväinen ykköskuusikon tekemiseen. Myös vaihdosta tulleet pelurit osoittivat omat vahvuutensa, Joukkue pystyi toteuttamaan sovittuja asioita, summasi Kangaskokko. 

Kokonaisuudessaan Esko pelasi hyvän turnauksen ja Pettersson onnistui niin hyökkäyksessä kuin torjunnassa. Aaro Nikula pystyi hyvin pitämään tasonsa. Romans Sauss ja Sakari Mäkinen muodostavat taitavan yleispelaajakaksikon. Risto Ruoholan hyvä puolustuspelaaminen ilahdutti.

Ensi perjantaina 18.9. klo 19 VaLePa pelaa harjoitusottelun Akaata vastaan Pälkäneen Kostia Areenalla.

Ottelutilastot

X