Elina Tiainen palaa takaisin yritysmaailmaan

Elokuussa VaLePan toimitusjohtajana aloittanut Elina Tiainen palaa takaisin yrityselämän palvelukseen. 

– Sain houkuttelevan tarjouksen yritysmaailmaan liikkeenjohtotyön ja -toiminnan kehittämisen pariin. Olen viihtynyt hyvin VaLePassa ja aika seurassa on ollut kiinnostavaa. Päätös oli vaikea, mutta työtarjous oli niin houkutteleva, että päätin tarttua siihen. VaLePa-yhteisön tiiviys ja yhteenkuuluvuuden tunne on tehnyt syvän vaikutuksen. 

Elina Tiainen tuli VaLePaan vahvistamaan seuran organisaatiota. Palkkauksen tavoitteena oli, että hän tuo mukanaan osaamista myyntiin, markkinointiin sekä talouden johtamiseen. Samalla Hanna Arve-Talvitielle jäi enemmän aikaa keskittyä urheilutoimintaan ja tapahtumatuotantoon, joissa hänen kokemuksensa ja osaamisensa takaa hyvän pohjan uuden rakentamiselle. 

VaLePan puheenjohtaja Kimmo Karppanen haluaa pitää kiinni asetetuista tavoitteista. – Syksy on osoittanut, että olemme oikealla tiellä. Seurassa on tehty uusia avauksia markkinointiin ja tapahtumatuotantoon. Tiaisen siirryttyä muihin tehtäviin, tarvitsemme organisaatioomme lisävahvistusta urheilu- ja tapahtumajohtaja Arve-Talvitien rinnalle markkinointiin ja talouden johtamiseen. Hallitus tekee työtä organisaation vahvistamiseksi, jotta meillä on riittävästi resursseja kehittämistyöhön ja jo tehtyjen suunnitelmien toteuttamiseen.  Kiitos Elina Tiaiselle hänen työpanoksestaan VaLePassa.

X