VaLePa starttasi vieraspelikiertueelle

Pitkästä aikaa VaLePan liigapelurit pääsevät taas tositoimiin. Joukkue lähti tänään puolenpäivän jälkeen kohti Kuopiota, tällä kertaa Pekka Palmgren Oy:n bussilla. Ja mikäs on lähtiessä, kun puikoissa on Pekka Palmgren ja kartturina Manu, jolla on pitkä kokemus ammattiautoilijana. Huomenna tiistaina pelataan Pielaveden liikuntahallissa Mestaruusliiga kärkikamppailu Savo Volleyta vastaan. Tämä peli Iltasanomien kuukauden ottelu ja sitä voi ilmaiseksi seurata ISTV:n lähetyksenä. Tässä Iltasanomien ennakkotunnelmia pelistä. Ottelu alkaa klo 18.30 ja sitä voi seurata myös Ruutu+:n kautta.

Huomisen jälkeen Pekka kääntää auton nokan kohti Joensuuta. Siellä Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo odottaa innolla tuttua joukkuetta, sillä Matti on työskennellyt VaLePan kakkosvalmentajana. Peli alkaa keskiviikkona klo 18.30.

Lauantaina on sitten kotipeli Vantaa Ducksia vastaan. Nyt näyttää siltä, että siihen peliin saisi jo ottaa yleisöä. Virallista päätöstä ei vielä ole, mutta tiedotamme, kun Avi tekee uuden päätöksen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 4.2. asti.

VaLePan kotipelit helmikuussa

la 5.2. VaLePa – Vantaan Ducks, klo 17.00 Vexve Areena.
to 17.2. VaLePa – Etta, klo 18.30 Kauppi Sports Center
to 24.2. VaLePa – Team Lakkapää, klo 18.30 Vexve Areena.
su 27.2. VaLePa – Tuto Volley, klo 17 Vexve Areena. 

X