Kovat välieräpelit jatkuvat tänään Vexve Areenalla

VaLePa ja Savo Volley aloittivat eilen kamppailun finaalipaikasta. Vaikka savolaiset nappasivat 3-0 voiton, olivat pukkipaidat hyvin mukana voittokamppailussa. Tänään on uusi päivä ja VaLePa tarvitsee ehdottomasti kotiyleisön tuen 2. välieräpelissä. Eilen jo oli hyvä tunnelma ja tänään vielä parannetaan suorituksia niin kentällä kuin katsomossakin.

2. välieräpeli

VaLePa Sastamala Tampere – Savo Volley Vexve Areena tänään klo 18.30.

Otteluisäntä Vibrakone

Betonivibrat, tärysauvat ja tärymoottorit kaikkiin tarpeisiin 

Suomen Vibrakone Oy huoltaa, korjaa sekä myy betonitärykalustoa vakuuttavalla ja luotettavalla ammattitaidolla! Tilaa meiltä betonivibra tai muuta tärykalustoa helposti kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää www.vibrakone.com.

X