Olli Kunnari siirtyy Akaa-Volleyn päävalmentajaksi

Olli Kunnari siirtyy kauden päätteeksi kaksivuotisella sopimuksella Akaa-Volleyn päävalmentajaksi. Kunnari on ollut VaLePassa kaikkiaan 12 kautta. Hän tuli VaLePaan ensin kahdeksi kaudeksi 2000-2002. Sen jälkeen Kunnari pelasi ammattilaisena kovissa joukkueissa Ranskassa, Puolassa, Kreikassa ja Turkissa. Ulkomaan vuosien aikana Kunnarin kotipaikkakunnaksi tuli Sastamala ja hän palasi VaLePaan 2011-2021. 

-Pitkä aika ja paljon muistoja. Kevään 2012 mestaruus on erityinen. Ratkaiseva voitto täpötäydessä hallissa Salossa ja koko kaupungin juhliminen meidän kanssa. Myös kevään 2014 mestaruus Kokkolan jäähallissa tuntui erityisen hienolta. Pelaaminen Mestareiden liigaa VaLePan joukkueella on myös ollut upea kokemus. Kausi 2018-2019 oli itselle vaikea loukkaantumisen takia, kuitenkin hyvä loppu kaudelle. Ja siitä ensimmäisen kerran uralla leikkaukseen. Erilaisten vaivojen vuoksi tein lopettamispäätöksen keväälle 2020. Koronarajoitusten vuoksi ura päättyi koruttomasti tyhjässä hallissa Vexve Areenalla kesken kauden. Pelaajauran jälkeen olen opiskellut valmentajan ammattitutkintoa Kuortaneella ja ollut VaLePan toisena valmentajana Janne Kangaskokon rinnalla. 

– Tärkeimmät muistot kuitenkin kohtaamiset pelikavereiden, fanien, talkoolaisten, sponsoreiden ja taustajoukon kanssa. Nyt on aika ottaa vastaan uusia haasteita. 

Olli Kunnarin aika VaLePassa on ollut suuren menestyksen aikaa ja Ollilla on ollut siinä merkittävä rooli. VaLePa kiittää Ollia upeista yhteisistä kokemuksista ja elämyksistä näiden vuosien aikana ja toivotamme menestystä päävalmentajan uralle. 

X