Huippulaiturit vastakkain VaLePa – Hurrikaani pelissä

Keväällä 2012 käytiin VaLePan ja Hurrikaanin välillä historiallinen loppuottelusarja, joka ratkesi vasta seitsemännen pelin viidennessä erässä. Tästä alkoi Hurrikaanin katkeamaton mitaliputki. VaLePan mitaliputki alkoi vuotta aiemmin. Ei ihme, että nämä derbyt ovat vuodesta toiseen kuuluneet kauden odotetuimpiin peleihin. Nyt tätä herkkua on taas tarjolla.

Joukkueiden alkukauden otteet lupaavat huippupeliä, kuinkas muuten. Kummallakin joukkueella on loistavat yleispelaajat. Hurrikaanin Eemeli Kouki ja Niklas Seppänen ovat pelipaikkansa huippuja Suomessa. Molemmat ovat urallaan kärsineet loukkaantumisista, mutta nyt näyttää, että he ovat nyt päässeet erinomaiseen kuntoon. VaLePan ei tarvitse ujostella omia yleispelaajiaan. Romans Sauss on Tiikeri-vuosien jälkeen pelannut Euroopassa ammattilaisena kovalla tasolla. Sakari Mäkinen puolestaan on taitava valepalaisen juniorityön tuote. Mäkinen pelasi viime kauden Hurrikaanien joukossa ja se tuo oman lisänsä otteluun puolin ja toisin.

Mielenkiintoinen asetelma on myös nuorten pitkien hakkureiden kohtaamisessa. Hurrikaanin 205 cm pitkä, 25-vuotias Samuli Kaislasalo ehti jo pelata ennen korona-aikaa kaksi kautta ulkomailla. VaLePan 21-vuotias ja 212 cm pitkä Aaro Nikula tekee alkukauden esitysten perusteella läpimurtoa liigan hakkurieliittiin.

Nuorta ennakkoluulottomuutta on libero-osastolla. Hurrikaanin vastaanottava libero 19-vuotias Peter Vuorinen onnistui eilen Hurmosta vastaan vastaanotossa 85%:n tarkkuudella. VaLePan Risto Ruoholan vastaanotto oli 82% Hurmos-pelissä. Hienoa, että saadaan uusia nuoria pelaajia liigaan.

Otteluisäntä on Telilän Sähkötyö Oy. Lainaus heidän nettisivuilta:

Me olemme Telilä!

Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria. Pääpalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkö- ja järjestelmäsuunnittelu, kunnossapito sekä aurinkosähköjärjestelmät. Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt. Yhdessä me olemme Telilä!

Olemme perheyhtiö, jonka kattavat palvelut, 60 vuoden kokemuksella hankittu tietotaito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet yhdeksi eteläisen Suomen halutuimmaksi sähkötaloksi. Kehitämme ammattitaitoamme ja palvelujamme sekä kartutamme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampia sähköurakoinnin kokonaisratkaisuja.

Sastamalassa ja Lohjalla sijaitsevilla sähköurakointiliikkeillämme on kokemusta niin omakotitalojen sähköistyksessä, aurinkosähköjärjestelmien asennuksessa, teollisuuskiinteistöjen modernien sähkösovellusten tuottamisesta kuin teollisuuden kunnossapidosta. Sähköurakoinnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua.

X