Hurrikaani-VaLePa 7. finaali tänään klo 16

Tänään punaista päälle ja YouTuben Lentopallo TV:n äärelle klo 16.

Nyt se on mahdollista elää uudelleen, kaikkien aikojen lentopallofinaalisarjan seitsemäs ottelu 28.4. 2012 Hurrikaani – VaLePa. Tasaisessa ottelusarjassa pelattiin kolme viisieräistä ja loput päättyivät neljässä erässä.  Kaikki huipentui lauantai-iltana Salohallissa, ottelu alkoi klo 19.00. Paikalla oli yhteensä 2452 katsojaa. Katsomon toisella laidalla velloi VaLePan punainen ja toisella puolella Hurrikaanin keltainen kannattajajoukko. Lauantai-ilta huipentui äärimmäiseen jännitykseen ja suomalaisittain aivan uskomattomaan tunnelmaan. 

Toni Flink:

Tässähän se nyt sitten on!

Tämän viikon KeskiviikkoKlassikkona tarjoiltiin kevään 2012 miesten Mestaruusliigan finaalien 1. ottelu Hurrikaani- Loimaa ja Valepa kesken. Matsi herätti kovastikin pyyntöjä huikean ottelusarjan lopulta ratkaisseen 7. finaalin näkemiseksi. Edelleen Salohallin yleisöennätys löytyy tuosta matsista, jota moni kuvailee parastunnelmaiseksi liigamatsiksi ever.

No mehän päätettiin Ari-Heikki Kulmalan kanssa ryhtyä toimeen. Tai no, ei me oikein edes ehditty, kun Eero Jokinen jo ilmoittautui hätiin. Itse pelaajana mukana ollut Eero oli saanut matsin tallenteen itse 2017 menehtyneeltä VaLePa-legenda Pappa Vainiomäeltä ja nyt se on meidän kaikkien nähtävissä. Kiitos Eero ja Pappa!

Joten laitetaan EXTRA KeskiviikkoKlassikko näkyviin viikonlopun kunniaksi SUNNUNTAINA 17.5. klo 16.00 alkaen.

Sivuilla voi käydä asettamassa itselleen jo muistutuksen pelistä ja myös tilata tämän ”Lentopallo TV” -kanavan, jolloin saat aina uusista peleistä itsellesi muistutuksen etukäteen.

Ja voisihan sitä laittaa pelin aikana keskusteluakin aikaiseksi vaikka tämän päivityksen alla. Yhdessähän on aina mukavampi katsella/kommentoida.

Mukana menossa ainakin:

Aleksi Kaatrasalo Jesse Mäntylä Olli Kunnari Joni Mikkonen Ville Kakko Ugis Krastins Vesa Kujanpää

Jukka Vehviläinen Antti Esko Hannu Hautamäki Olavi Ala-Nissila Aivars Petruševics Ismo Moilanen Jimmy Pozo Hernandez Tuukka Anttila Pavel Kruzajev Petteri Penttinen Jani Niskakangas Henri Rajala Henry KartanoAtte Mäkitalo Ville Vuolle Joni Mikkonen Eduard Venski Timo Jokinen Anssi Vesanen Elviss Krastins Eero Jokinen Arttu Lahdenperä Toni Vahela Petteri Friberg Ahti Huhtaniska Kari Partiainen Pasi Hakkarainen Harri Lehtimäki Ari-Heikki Kulmala Jussi Vuolle Mauri Esko

X