Niko Suihkonen Ranskan B-liigaan

Hei

Niko Suihkonen siirtyy ensi kaudeksi Plessis Robinson Volley Ball joukkueen riveihin Ranskan B-liigaan. Seuran kotipaikka on Pariisin lähistöllä.

-Olen saanut olla kolme kautta VaLePassa kolmen erinomaisen valmentajan Sami Kurttilan, Radovan Gacicin ja Janne Kangaskokon valmennuksessa ja nähnyt läheltä huippuammattilaisten harjoittelua ja pelaamista. Menestystäkin tuli mukavasti, kaksi Suomen mestaruutta ja kolme Cupin voittoa sekä olen saanut olla mukana kovissa kansainvälisissä peleissä, Niko muistelee aikaansa VaLePassa. – VaLePa on ollut minulla paras paikka kehittyä uralla eteenpäin. Ei ainoastaan valmennus ja joukkue, vaan myös organisaatio ja olosuhteet ovat huippuluokkaa. Vexve Areenalle on keskitetty laji- ja fysiikkaharjoitukset sekä ruokailu. Nyt tuntuu siltä, että olen valmis ottamaan seuraavan askeleen ammattilaisuralla ulkomailla, arvioi Niko uransa käännekohtaa. 

Kiitos Niko näistä kolmesta kaudesta VaLePassa. On ollut hienoa nähdä kehitys VaLePan vaihtopelaajasta maajoukkuemieheksi. Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.

X