VaLePa voittoon runkosarjan päätöksessä

VaLePa – Hurrikaani 3-0 (25-21, 25-21, 25-21)

Perjantain piti olla suuri juhlapäivä, huippupeli, Antti Eskon paidannosto, paljon kutsuvieraita, täpötäysi katsomo. Luonto on näyttänyt voimansa. Koronavirus jyllää ja ymmärrettävästi ihmisiä halutaan suojella tartunnoilta. Pelaaminen tyhjälle katsomolle loi otteluun erikoisen tunnelman, voisi kuvata leppoisaksi. Kentällä nähtiin paljon hymyileviä kasvoja. Pelin taso nousi kuitenkin ajoittain hyväksi tai ehkä juuri siksi. 

Aloituskokoonpanot
VaLePa: Esko, Pettersson, Karjarinta, Suihkonen, Kunnari, Oivanen, Mutka L
Hurrikaani: Välimaa, Suomalainen, Kutinlahti, Mäkinen, Kouki, Toiviainen, Mäntylä L, Toivola L

VaLePa oli hivenen tehokkaampi hyökkäyspelissä. Mikko Oivanen pelasi kelpo hakkuripelin ja jälleen vähillä virheillä. Bonusmerkintä vielä lukuisista puolustuspalloista. VaLePan keskipelaajat David Pettersson sekä Mikko Karjarinta olivat tehokkaita. Mikko Esko käytti keskihyökkäystä ahkerammin kuin Hurrikaanin virkaveli. Olli Kunnarin esitteli taidokkaita suorituksia voimalyöntien välissä. 

Runkosarjan voittajan Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino antoi peliaikaa vähemmän pelanneille Santeri Välimaalle ja Mikko Suomalaiselle. Myös Lauri Vanhanen ja Tino Vuori pelasivat kolmannessa erässä. Passari Santeri Välimaa jakeli hyvin passeja ja oli vaarallinen aloitussyötöissä. Jesse Mäntylä hoiteli mainiosti liberon tehtävä. Sakari Mäkinen 13/+3. Hyvin säestivät Tapio Toiviainen 8/+3 ja Karri Kutinlahti 8/+4.

Parhaat pistemiehet
Oivanen 16/+12     Mäkinen 13/+3       
Pettersson 12/+9   Kutinlahti 8/+4     
Suihkonen 12/+2    Toiviainen 8/+3     

LähiTapiola pisteet
3 Mikko Oivanen VaLePa
2 Olli Kunnari VaLePa
1 Mikko Karjarinta VaLePa

X