Hurmos hurmasi hurmoksessa, haastaa VaLePan sunnuntaina

VaLePa joutui viime sunnuntaina tekemään kovan päivätyön voittaakseen Karelian Hurmoksen Joensuussa. Hurmos pelasi taidokkaasti ja pukkipaidat olivat jo pahasti sillassa kahden selkeästi hävityn erän jälkeen. Hurmos vei kolmattakin erää jo 16-13. Siitä VaLePa kampesi vielä erä- ja otteluvoittoon. Loppuun asti oli tasaista, viideskin erä jatkopalloille 16-14. Sunnuntaina on mielenkiintoista nähdä Karelian Hurmoksen joukkue Vexve Areenalla. 

Hurmos on onnistunut mainiosti ulkomaalaisvahvistuksen hankinnassa. Joukkueen hakkuri, latvialainen Matias Gabdullins on 207 cm pitkä kovalyöntinen iskijä ja tehokas torjuja. Norjalainen maajoukkueen yleispelaaja Bjarne Huus on taitava ja varma yleispelaaja. Ville Louhela täyttää toisen yleispelaajan paikan. Iskun vuosien jälkeen hän on Joensuussa löytänyt hyvät tehot pelilleen. Keskipelaajina ovat norjalainen Petter Østvik ja bahamalainen Eugene Stuart. Passari Tuomas Karjalainen on kokenut pelinrakentaja, joka selvästi nauttii, kun on saanut tehokkaita hyökkääjiä ympärilleen.

VaLePan Markus Kaurto on saanut palata kuukauden tauon jälkeen taas pelitantereelle. Markus osoitti syyskuussa EM-kisoissa olevansa huippukunnossa. Kaurtolla on maailmanluokan hyökkäys. Nopeat jalat mahdollistavat monipuolisen hyökkäyksen ja hän löytää torjunnan aukot. Eilisessä paluupelissä Markus otti 5 torjuntaa. Toinen kisakävijä Niko Suihkonen on myös huippukunnossa. Markuksen tavoin Niko on sähäkkä pelaaja ja pystyy hyökkäämään nopeistakin passeista. Niko pelaa vähillä virheillä hyökkäyksessä ja vastaanotossa, mikä on myös tärkeää. Valmentaja Janne Kangaskokko valmistaa joukkuetta kaiken aikaa ensimmäiseen Mestarien liigan otteluun Valko-Venäjän Soligorskin joukkuetta vastaan. Toisaalta pitää hioa ykköskuusikkoa, toisaalta levostakin pitäisi huolehtia. Onneksi pelaajamateriaali on laaja. Arttu Lehtimäen ja Aaro Nikulan tuplavaihto on toiminut hyvin viime peleissä ja heidän panoksestaan on varmaan paljon iloa jatkossakin.

VaLePa Sastamala Tampere – Karelian Hurmos su 20.10. klo 17.00 Vexve Areena, Otteluisäntä Sastamalan Lämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Jo lähes puolet kaikkien rakennusten tarvitsemasta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä tehdään Suomessa kaukolämmöllä. 

Sastamalan Lämpö Oy on paikallinen palveleva kaukolämpöyhtiö, joka toimittaa kaukolämpöä Vammalan alueella.

Kaukolämpöverkostoon tarvittava lämpöenergia tuotetaan Vanerikadun lämpölaitoksessa. Tärkeimmät polttoaineet ovat metsästä saatavat puuperäiset polttoaineet, kuten metsähake ja teollisuuden puutähde. Suurin osa energiasta syntyy siis kotimaisesta polttoaineesta. 

Kaukolämpö  on ympäristöystävällinen ja edullinen taajamien lämmitysmuoto, joka on kehitetty kylmän ilmastomme vaativiin olosuhteisiin. 

Sastamalan Lämmön asiakkaiksi on liittynyt jo yli 200 kiinteistöä ja asiakasmäärä kasvaa tasaisesti.

Osoitteessa sastamalanlampo.fi löydät lisätietoa yhtiöstä.

X