Fanibussi tänään Akaaseen, Kankeet-tapahtuma ja naisten puolivälierät lauantaina

Olemme saaneet kokea hienoa välieräsarjaa, joka huipentuu tänään Akaassa. Ottelun voittaja jatkaa finaaleihin Hurrikaania vastaan ja hävinnyt pelaa pronssista Savo Volleyn kanssa. Nyt suurin joukoin mukaan VaLePan fanibussiin VaLePaa kannustamaan. Ottelu alkaa 18.30 ja lähtö Vammalan linja-autoasemalta on 16.30. Ilmoittautumiset toimisto@valepa.fi tai viesti Hannalle 0405314595. Kuljetuksen hinta on 10 euroa. (Jossain VaLePan ilmoituksessa on alkamisaika ollut virheellisesti klo 17)

Kankeet tapahtumassa myynnissä lippuja ensi viikon perjantain mitalipeliin

Ensi viikon perjantaina 12.4. VaLePa pelaa joka tapauksessa finaali- tai pronssipelissä. VaLePa on lauantaina mukana Sastamalan kaupungin Kankeet-tapahtumassa Vammalan torilla. VaLePan kojulla on myynnissä lippuja perjantain mitalipeliin. Lipun hinta 30 euroa, 25 euroa eläkeläiset ja opiskelijat 7-18 vuotiaat 5 euroa, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Kankeet tarjous: Kaikki, jotka ostavat lipun torilla lauantaina, saavat kaupan päälle joko VaLePa-kalenterin tai -huivin. Myynnissä on myös VaLePan fanituotteita.

VaLePa pelaa naisten 2-sarjan puolivälierissä lauantaina Vexve-areenalla

Lentopallon naisten 2-sarjan pudotuspelit jatkuvat viikonloppuna Sastamalassa, kun VaLePa aloittaa puolivälierät kotona.

Kakkossarjan 54 joukkueesta on jäljellä vielä kahdeksan. VaLePa saa vastaansa hollolalaisen Salpiksen, joka lähti kevään pudotuspeleihin rankingykkösenä. Tammikuussa alkaneessa ylemmässä jatkosarjassa joukkue ei hävinnyt yhtäkään kahdeksasta pelistään.

VaLePa on edennyt puolivälieriin voitettuaan ensimmäisellä kierroksella Nurmon Jymyn TR-joukkueen ja toisella, neljännesvälieräkierroksella, JyväsLentiksen. 

Puolivälierät käynnistyvät VaLePan kotiottelulla lauantaina 6. huhtikuuta kello 16. Peli pelataan poikkeuksellisesti Vexve-areenalla, sillä Sylvään kotiluola on varattu muulle toiminnalle. 

VaLePan ja Salpiksen välinen puolivälieräsarja jatkuu sunnuntaina 7. huhtikuuta Hollolassa, jossa pelataan ratkaiseva toinen ottelu. Jos voitot ovat tämän jälkeen tasan, ratkaistaan välieriin etenijä kultaisessa erässä.

Muut puolivälierän otteluparit ovat Pieksämäen Tsemppi – Maskun Kataja, Vehniän Wartti – Nurmon Jymy/VH sekä Supi-Volley – Raision Loimu N2. 

VaLePa N2 – Salpis lauantaina 6. huhtikuuta kello 16 Vexve-areenalla. Vapaa pääsy.

X