Tuttuja vieraita Joensuusta Vexve Areenalle

Pitkä tauko ilman lentopallopelejä kevään jälkeen aiheutti lieviä vieroitusoireita. Viime sunnuntaina saatiin ensilääkitys vaivaan Akaa-Volley pelissä. Katsojia oli paikalla ihan mukavasti ja koronavarovaisuutta noudatettiin kiitettävästi. Maski kasvoille, käsidesit käsiin ja katsomosta oma väljä paikka. Tervetuloa, sillä ensi lauantaina saadaan taas nauttia lentopalloviihteestä. Karelian Hurmos Joensuusta saapuu tänne meitä ilahduttamaan.

Ilahduttavaa on kyllä seurata myös kovasti uusiutuneen kotijoukkueen otteita. VaLePan peli-ilme iloinen. Nuoret miehet nauttivat pelaamisesta ja riemuitsevat onnistumisista nuoruuden innolla. Hakkuri Aaro Nikula, libero Risto Ruohola ja keskimies Mikko Karjarinta ovat tekemässä läpimurtoa liigan eliittiin varsin lupaavasti. Hakkuri Matias Tihumäki, passari Aaro Pihlajamäki ja yleispelaajat Juho Kaunisto, Paavo Kaski ja Ilari Toimela ovat tehneet hyvää työtä ja ovat valmiita pelimiehiä hyppäämään kehiin.

Kokeneet passari Mikko Esko ja keskimies Anssi Vesanen hioivat yhteispeliä jo parikymmentä vuotta sitten maajoukkueessa. Sieltä se lähtee selkäytimestä edelleen. Taitavat yleispelaajat Sakari Mäkinen ja Romans Sauss ovat tärkeä lenkki pukkipaitojen pelissä. Ruotsin maajoukkuemies David Pettersson on toista kautta joukkueen matkassa. Nämä viisi kokenutta pelaajaa antavat ryhmässä tukensa nuorille pelureille.   

Hurmos tuo mukanaan kaksi ex-VaLePaa. Passari Arttu Lehtimäki on varsin perustyrvääläinen toisen polven lentopalloilija. Arttu on käynyt läpi isä Harrin, Mäkisen Arton ja Korpelan Pertin valmennuskoulun. Loistavana joukkuepelaajana Arttu on löytänyt hyvin paikkansa Hurmoksen nuoressa joukkueessa. Valmentaja 25-vuotias Matti Alatalo on liigan nuorin päävalmentaja. Rovaniemeltä valmennusuransa aloittanut Alatalo tekee paljon töitä joukkueen eteen ja hänellä on kova motivaatio mennä uralla eteenpäin. Muuttoliikettä on ollut myös toisin päin. Juho Kaunisto pelasi viime kauden Hurmoksen riveissä.

Iskussa liigauransa aloittanut hakkuri Ville Louhela on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Hänen rinnallaan hyökkäysvastuuta kantavat nuori 20-vuotias yleispelaaja Jere Heiskanen sekä Lauri Jylhä. 

Iloisen pelitapahtuman jälkipelit pelataan Walter’s Pubissa

VaLePa Sastamala Tampere – Karelian Hurmos 31.10. klo 17.00 Vexve Areena. Otteluisäntä Walter’s Pub

X