VaLePa varmalla pelillä voittoon Raisiossa

Raision Loimun kannattajat ovat saaneet elää hienoa lentopallokautta. Joukkue on esittänyt vahvoja otteita kannattajiensa iloksi. Tänään oli paikalla 646 katsojaa, jotka jaksoivat kannustaa voimallisesti omiaan ja loivat peliin mukavan tunnelma. Illan pelissä molemmat joukkueet pelasivat hyvin ja nähtiin monia huippu palloja. VaLePan varmuus oli tällä kertaa voiton takeena.

Raision Loimu – VaLePa Sastamala Tampere 0-3 (20-25, 23-25, 18-25)

Kokoonpanot
Saarinen, Mäki, Zhbankov, Kouki, Rodriquez, Fazli, Vuorinen L
Esko, Kaunisto, Ekman, J.Leinonen, Franca, Sivula, Pennanen L

VaLePa aloitti kaikki erät mahtavasti. Ensimmäisessä erässä johto oli 16-10, toisessa 17-10 ja kolmannessa erässä 18-10. Erien edetessä Loimu sai muutaman syöttöputken, kun VaLePan vastaanotto oli vaikeuksissa. Tätä kesti kuitenkin vain hetken. Eetu Pennanen otti leijahypärin vastaanotossa isompaa roolia ja tilanne korjaantui. Pennanen valittiin ansiosta PROLiberoksi.

Kaikkiaan VaLePan vastaanotto oli erinomaisella tasolla Eetu Pennanen 62% ja Jiri Leinonen 83%. Tämä tarjosi Mikko Eskolle erinomaisen mahdollisuudet hajottaa vastustajan torjuntaa. Sen hän kyllä tekikin. Loimun torjunnalla oli vaikeuksia ehtiä mukaan pelin rakenteluun. Erinomaisessa vireessä olleet Urpo Sivula  (67%) ja Gabriel Franca (72%) takoivat palloa kenttään kovalla teholla.. 

Oman kappaleensa ansaitsee Juho Kaunisto, joka pelasi tänään keskitorjujana. Hän otti peräti 4 torjuntaa ja hyökkäyskin oli tehokasta, kokonaissaldo 12/+11. 

Loimun parhaat olivat Aleksi Kouki ja Tomas Rodriquez niin vastaanotossa kuin hyökkäyksessä. Ali Fazli teki eniten pisteitä, mutta 4 hyökkäysvirhettä ja 4 lyöntiä torjuntaan heikensi esitystä. Janne Pyhäjärvi kunnostautui aloitussyöttäjänä. 

Ottelutilasto

X