B-tyttöjen finaalitapahtuma pelataan Sastamalassa 13.-14.4.2024

Kuva Tero Laaksonen

Sastamalassa nähdään keväällä B-tyttöjen finaalitapahtuma. VaLePa järjestää yhteistyössä JunnuValepan kanssa B-ikäisten tyttöjen lopputurnauksen. Sastamalan lentopallohuuma jatkuu, kun 12 joukkuetta kannattajajoukkoineen saapuvat koko viikonlopuksi paikkakunnalle. Sastamalaan odotetaan useita satoja ulkopaikkakuntalaisia kävijöitä ja katukuvassa tullaankin näkemään paljon urheiluväkeä.

Otteluita pelataan lauantaina ja sunnuntaina 13.-14.4.2024 Vareliuksen ja Sylvään kouluilla sekä Vexve Areenalla. Sunnuntaina Vexve Areenan iltapäivä huipentuu finaali- ja pronssiotteluihin, jossa sali on viritetty Mestaruusliigatason ottelujärjestelyin. Paikkansa finaalitapahtumaan ovat jo varmistaneet 4 joukkuetta: VaLePa B1, Puma B1, Nurmon Jymy KT ja Mikkelin Passarit B1. Loput välieräjoukkueet selviävät 24.3.2024 mennessä.

– Hienoa, että saamme Sastamalaan kaikki B-ikäluokan parhaat pelaajat. Joukossa on tulevaisuuden maajoukkue- ja liigapelaajia. Nähtävää riittää koko viikonlopuksi. Sastamalassa on hyvät olosuhteet järjestää turnaus. Viime vuonna Sastamalassa järjestettiin b-poikien vastaava turnaus, joten järjestelykoneistolla on kokemusta turnauksen järjestelyistä, toteaa VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

VaLePa ja JunnuValepa toivottavat kaikki tervetulleeksi katsomaan ja kannustamaan nuorten huippuotteluita!

X