Hieno kamppailu kentällä ja katsomossa lauantaina

Kuva on viime kevään neljännestä finaalipelistä. Katsomossa on komeasti VaLePa-väriä. Tässä kuvakulmassa ei näy Akaa-Volleyn hieno faniryhmä. Akaalaisia oli myös runsaasti paikalla ja jos kuvassa olisi ääni, he kuuluisivat joka tapauksessa. VaLePan ja Akaa-Volleyn välisissä peleissä on aina ollut hieno äänekäs, mutta rehti tunnelma. Kevättä kohden haetaan jo pudostuspeliasetelmia. Näin myös lauantaina. Tule kokemaan lauantai-illan huumaa.

VaLePa Sastamala Tampere – Akaa-Volley 17.2.2024 klo 17 Vexve Areena.

Bar VaLePassa happy hour klo 16-17, kaikki tuotteet 4 euroa.

Otteluisäntänä LVI-Tapioharju. 

VETTÄ JO KOLMANNESSA POLVESSA
Palvelemme 12 ammattilaisen voimin LVIS-alaan liittyvissä töissä Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Yli 65 vuoden kokemus takaa asiantuntevan palvelun ja oikeat ratkaisut – olipa kyseessä sitten ilmalämpöpumpun asennus, maatilan lämpökeskus tai rivitalon LVIS-saneeraus.

X