Levorannan Autoliike otteluisäntänä keskiviikon europelissä

Ford Levoranta SASTAMALA – VK Cez Karlovarsko Vexve Areena 22.11. klo 18.30. Otteluisäntä Levorannan Autoliike 

Liput

Aikuiset 20€

Eläkeläiset 15€

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Kausikortit eivät ole voimassa europeleissä (lukuunottamatta bisnesklubikortti)

Lippuja ennakkoon lippu.fi tai toimistolta ma 10:00 – 14:00, ti 13:00 – 15:00 toimistolla lisäksi keskiviikkona ennen peliä Vexve Areenalla klo 15:00 alkaen.

Otteluisäntä Levorannan Autoliike on VaLePan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani. Europeleissä Levorannan Autoliike on yhdessä Fordin ja Sastamalan kaupungin kanssa pääyhteistyökumppani ja siitä VaLePan euronimi Ford Levoranta Sastamala.

VaLePan pitkäaikainen yhteistyökumppani Levorannan Autoliike on ollut lentopallon juniorityön tukijana 1990-luvun puolivälistä alkaen. Mestaruussarjajoukkueen taustavoimiin Levoranta tuli 2000-luvun alussa, silloin muun muassa passari Sami Juvonen ajoi VaLePan-punaisella Fordilla. Niistä vuosista VaLePa on kehittynyt paljon ja Levorantakin on nykyään Suomen suurin Ford Store ja otteluisännän nimissä pelataan nyt lentopallon CEV-cupia. Kolmella paikkakunnalla toimiva Levorannan Autoliike myy vuosittain noin 3000 autoa, runsaasti omalle toimialueelleen, mutta myös ympäri Suomen. Levorannan ammattitaitoinen, asiakastyytyväisyyskilpailussa palkittu ja nykyaikaisin välinein varustettu huoltokorjaamo pitää huolen autostasi. Olet tervetullut Levorantaan Sastamalaan, Raumalle tai Tampereelle.

Ennen peliä on jaossa 60 kpl Levoranta-mukeja.

X