Karlovarsko tuo Tommy Carmodyn takaisin Vexve Areenalle

Ford Levoranta Sastamala – VK Cez Karlovarsko Vexve Areena 22.11. klo 18.30. Otteluisäntä Levorannan Autoliike 

Ford Levoranta Sastamalan kansainväliset pelit jatkuvat Euro Cupien toiseksi korkeimmalla tasolla CEV Cupissa. Vastustaja CEZ Karlovarsko tulee Tsekeistä. Joukkueen kotikaupunki on n. 50 000 asukkaan Karlovy Vary, joka sijaitsee 130 km Prahasta länteen ja 50 kilometrin päässä Saksan rajasta.

Joukkueen mukana Sastamalaan saapuu meille tuttu ja mielenkiintoinen pelaaja. Tommy Carmody tuli Suomeen ja VaLePaan Pepperdinen yliopistosta kesällä 2016. Carmody pelasi VaLePassa kaksi kautta. Toisella kaudellaan hän oli osaltaan viemässä Ford Levoranta Sastamalan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. 208 cm pitkä Carmody on oiva hyökkäyksissä, mutta ennen kaikkea hän on vahva torjuja.

Suomessa Carmody tutustui vaimoonsa lentopallo- ja beachvolleykentiltä tuttuun Katja Metsäkoivuun. “Suomi on kuin toinen kotimaa minulle”, totesi Carmody Mestaruusliigan jutussa, kun hän siirtyi Vantaa Ducksin joukkueeseen.

Carmodylle jäi Sastamalasta hienot muistot ja hän odottaa innolla paluuta Vexve Areenan tunnelmaan.

– Parasta Sastamalassa ovat siellä asuvat ihmiset ja fanit. Nautin aina pelaamisesta Vexve Areenan hienossa tunnelmassa, jonka fanit ja katsojat tuovat peliin. Odotan innolla sitä energiaa omaan peliimme myös ensi viikon keskiviikkona. Ihmisten lisäksi Sastamalan hieno luonto on tehnyt suuren vaikutuksen.

– On upeaa saada jälleen tavata entisiä joukkuekavereita Jannea Upia ja Meskoa sekä vanhoja tuttuja faneja. Nähdään Vexve Areenalla 22.11.2023!

X