Lauantain VaLePa-Loimu pelissä esiintyy Vammalan Naisvoimistelijoiden, VNV:n, kaksi ryhmää

Lauantain VaLePa-Loimu pelissä esiintyy Vammalan Naisvoimistelijoiden, VNV:n, kaksi ryhmää

Lauantaina Vexve Areenalla nähdään lajien välistä yhteistyötä. Pitkällä erätauolla esiintyvät VNS:n joukkuevoimisteluryhmät Liljat ja Granit.

Liljat esittelyteksti:

Liljat on tavoitteellisesti voimistelua harrastava joukkue, joka koostuu 18 hurjan motivoituneista, energisistä 5.-7.luokkalaisista tytöistä.

Liljat treenaavat kolme kertaa viikossa ja keväällä lähtevät kahdella pienemmällä kokoonpanolla kiertämään kisoja.

Liljojen esitys kertoo ystävyydestä, luonnosta ja lapsuuden muistoista. 

Meille on tärkeää, että joukkueen kesken on hyvä yhteishenki ja että teemme asioita paljon yhdessä. Toivottavasti se välittyy meidän esityksestämme myös teille tänään.

Musiikkina meillä on monen lapsuudesta tutun Pocahontas elokuvan tunnistettava ja koskettava laulu Arja Korisevan laulama Tuulen värit.

Koreografia, Valmennus & Ohjaus Emmi Koski

Apuvalmentajina Laura Rantanen & Doris Krutto

Granit esittelyteksti:

Granit on vasta viime keväänä perustettu joukkuevoimistelun kilpajoukkue. Toki voimistelua tytöt ovat harrastaneet jo pienestä pitäen, mutta tämä kokoonpano on uusi. 

Granit kilpailee 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa ja on viikko sitten yltänyt tässä kovassa sarjassa jo mitalisijalle vanneohjelmallaan! Lauantaina he esittävät meille kuitenkin näytösohjelmansa, jonka teema on ukkosmyrsky. Koreografia on päävalmentaja Alli Järvisen käsialaa. 

 (Granitin treenikuulumisia voi seurata Instagramissa tililtä @vnvgranit)

Sitä ennen pukkipaidat käyvät tänään vierailulla TUTO Volleyn vieraana upeassa Kupittaan Palloiluhallissa. Jos et pääse paikalle, ottelua voi seurata Ruutu+:n kautta.

X