Ford Levoranta SASTAMALA tehokas hyökkäyspeli pehmitti Draisma Dynamo Apledoornin 

Ford Levoranta SASTAMALA aloitti Mestarien liigan turnauksen tyylikkäästi Hollannin mestarjoukkue Draisma Dynamo Apeldoornia vastaan. Joukkueen vastaanotto toimi loistavasti ja FLS:n hyökkääjät pääsivät hyökkäämään vajaata torjuntaa vastaan. Tiukatkin tilanteet FLS:n käänsivät edukseen. Lisäksi joukkueen torjunta/puolustuspeli toimi erinomaisesti. 

Mestarien liiga Ford Levoranta SASTAMALA – Draisma Dynamo APELDOORN 3-0 (25-19, 30-28, 25-22)

AvauskokoonpanotFSL:
Mikko Esko p, Miro Leinonen kt, Jacob Ekman kt, Gabriel Franca, Aleksandar Andonovic yp, Urpo Sivula h, Eetu Pennanen l

Apeldoorn:
Freek De Weijer p, Sjors Tijhuis kt, Maikel Van Zeist kt, Freek de Weijer yp, Erik van der Schaaf yp, Jack Williams h, Edvin Svärd l

Ensimmäisessä erässä ote oli selkeästi Ford Levoranta Sastamalan näpeissä. Vastaanotto toimi erinomaisesti. Mikko Esko pääsi pyörittämään erittäin nopeatempoista hyökkäyspeliä. Ainoastaan FLS:n 7 syöttövirhettä piti erän suht tasaisena. FLS ei tehnyt yhtään suoraa hyökkäysvirhettä ja Draisma Dynamo Apeldoorn sai vain yhden torjunnan. Miro Leinonen otti erään 3 torjuntaa. Apeldoornin hakkuri Jack Williams oli suurissa vaikeuksissa hyökkäyspelissä. Gabriel Francan tehotilasto erässä oli 6/+6 ja Urpo Sivulan 6/+5.

Toinen erä oli tasainen. Apeldoornin keskipelaajat Sjors Tijhuis ja Maikel van Zeist saivat passeja enemmän ja päättivät niitä tehokkaasti. FLS eteni kuitenkin 24-21 johtoon Apeldoornin passarin Freek de Weijerin käsittelyvirheen jälkeen. Van Zeistin hyökkäykellä 24-22. Sen jälkeen Franca otti epäonnisesti pitkän syötön ja Sivulalle tuli hyökkäysvirhe, tilanne 24-24. Apeldoorn pääsi kerran eräpalloon, mutta Sivula hankki pisteen ykköspaikan hyökkäyksellä. Franca vei kakkospaikan hyökkäyksellä FLS:n eräpalloon. Erä päättyi Apeldoornin passarin epäselvään passiin.

Kolmas erä oli jälleen FLS:lle lähes virheetön. Gabriel Franca sai kunnian päättää ottelun nelospaikan hyökkäyksellä.

Gabriel Franca 17/+15, hyökkäysteho 67%, sopii erinomaisesti Eskon pelityyliin, koska hän pystyy olemaan vaivattomasti mukana viuhuvien passien päättäjänä. Urpo Sivulan 14/+9, hyökkäysteho hakkurille erinomainen 61%, ja Eskon saumaton yhteistyö ja luottamus on tuttua jo pitkältä ajalta. FLS vei torjunnat 11-5. Miro Leinonen otti 4 tärkeää torjuntaa. Yannick Bak oli Draisma Dynamo Apeldoornin tehokkain.

Huomenna kello 18 Suomen aikaa Ford Levoranta Sastamala pelaa ukrainalaista SC Prometey Dnipro joukkuetta vastaan.

Ottelun Tilasto.

X