Keskiviikkona kierrätys kunniaan

VaLePa Sastamala Tampere ja Hurrikaani Loimaa ottelevat keskiviikkona Vevxe Areenalla. Otteluisäntänä on kiertotalouden erikoisosaaja LHJ Group, jonka laajaan toimialueseen kuuluvat  myös Sastamala ja Loimaa. LHJ Group haluaa voimakkaasti edistää kestävää kehitystä jätteiden kierrätyksellä. Keskiviikon ottelussa katsojilla on mahdollista tuoda Vexve Areenalle maksutta LHJ:n ja Hyötykeräyksen järjestämiin keräyspisteisiin nurkissa pyöriviä SER- jätteitä eli vanhoja sähkölaitteita ja kovaa muovia esim. muoviset pulkat, puutarhakalut, rikkinäiset lelut, ämpärit, henkarit. Pelaajia, katsojia, varsinkin lapsia ja kierrätystä tulee vauhdittamaan LHJ:n maskotti Loimu-kettu.

Vahvistunut Hurrikaani valmistaa VaLePaa europeleihin

VaLePa pelaa 27.-29.10. Itävallan Innsbruckissa Mestarien liigan karsintaturnauksen neljän joukkueen lohkossa. Hurrikaanin huippujoukkue on mainio vastus tässä kohtaa hioa omaa peliä eurokuntoon. Keskipelaaja Miika Haapaniemi teki kesän ja syksyn maajoukkuepeleissä läpimurron maajoukkueen aloituskokoonpanoon. Hänen keskihyökkäyksensä tempo on erittäin nopea ja aloitussyötön hypärileija vaikea vastaanotettava. Ensimmäisessä pelissä Loimua vastaan hänellä oli eniten aloitussyöttöjä, joista 3 ässää lisäksi hän otti 4 torjuntaa. Keskipelaaja Nuutti Niinivaara oli myös mukana maajoukkuepeleissä. 

Lentopallon nettisivusto lentopallo.info nimesi viime kauden parhaaksi Mestaruusliiga-pelaajaksi amerikkalaisen yleispelaajan Greg Pettyn. Hän on aloittanut Hurrikaanissa kauden vahvasti. Hänen rinnallaan pelipaikasta kamppailevat Väinö Rahko ja Nooa Marttila

Liberon paikalle Hurrikaani on saanut mielenkiintoisen pelaajan USA:n yliopistoliigan UCLA:n mestarin ja toiseksi parhaan vastaanottajan Troy Goochin. Hänen rinnallaan on nuori 2007 syntynyt tulevaisuuden pelaaja Aatu Kukkonen.

Joukkueen ykköspassarina peliä pyörittää nuorempi Välimaan veljeksistä, Santeri. Joukkueen hakkuri Eetu Häyrinen tuli Loimaalle Karelian Hurmoksen joukkueesta.

Myös joukkueen valmennus on vaihtunut. TUTO Volleyn viime kauden kaksikko Olli Kuoksa ja Juha Lönnqvist siirtyivät kesällä Hurrikaanin valmennukseen. Voittoisan Loimu-pelin jälkeen Olli Kuoksa iloitsi joukkueen tasokkaasta pelaajamateriaalista lentopallo.infon sivulla.

VaLePan peli on kehittynyt kauden edetessä

Pukkipaitojen uudet pelaajat yleispelaajat Gabriel Franca ja Aleksandar Andonovic  ovat omaksuneet VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokon taktiikat torjunta- ja puolustuspelaamisesta. Keskipelaaja Chase Direiton torjuntapeli on kehittynyt. Hänen kanssaan Jacob Ekman ja Miro Leinonen muodostavat kovan keskipelaajakolmikon.

Joukkueen kokeneimmat pelaajat Urpo Sivula ja Mikko Esko ovat hoitaneet kesäharjoittelun erinomaisesti ja kaksikon yhteispelin nopea, sujuva tempo on myrkkyä vastustajalle.

Libero Eetu Pennanen hoitaa takakentän vastaanotto ja -puolustuspelaamisen varmasti ammattitaidolla. 

Miro Leinonen, Juho Kaunisto, Juho Turri, Saku Tuomivaara ja Joel Itänen ovat valmiina tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja pelaamiseen.

X