VaLePa ja Hurrikaani harjoituspelissä

VaLePa – Hurrikaani 2-3 (25-17, 25-22, 23-25, 23-25, 13-15)

Aloituskokoonpanot
VaLePa: Esko, Direito, Ekman, Andonovic, Franca, Sivula, Pennanen L
Hurrikaani: Välimäki, Niinivaara, Köykkä, Petty, Rahko, Häyrinen, Kukkonen L

VaLePa ja Hurrikaani harjoittelivat pelikuvioita tulevaa sarjakautta varten Vexve Areenalla. Otteista näkyi, että joukkuepelikokemusta on vielä vähän. Tämä tuli esille aloitussyötöissä, VaLePa teki 26 syöttövirhettä ja Hurrikaani 19. Ässät menivät kyllä kotijoukkueelle 7-1.

Pelin edetessä valmentajat tekivät vaihtoja. VaLePa vaihteli yleispelaajia, jolloin Jiri Leinonen pelasi myös. Joel Itänen tuli pelin edetessä hakkuriksi Urpo Sivulan paikalle. Hurrikaanilta yleispelaajina pelasivat  Väinö Rahko, Kasimir Vuorinen ja Nooa Marttila.

VaLePan uusista pelaajista Gabriel Franca päätti näyttävästi nopeita hyökkäyksiä. Itänen pelasi vähillä virheillä tehokkaasti hyökkäysprosentti 71. Chase Direito on kimmoisa keskipelaaja. Direiton hypäri on vaarallinen ase. Hänellä oli eniten aloitussyöttöjä, joista 4 ässää, tosin virheitä oli 8. 

Hurrikaanin tehokkain oli Nuutti Niinivaara. Vasta 16-vuotias libero Aatu Kukkonen esitti lupaavia otteita.

VaLePan seuraava harjoitusottelu on Pälkäneellä Kostia Areenalla ensi viikon perjantaina 15.8. kello 18 Raision Loimua vastaan.

Tilasto

+VaLePa-Hurrikaani, harjoituspeli 6.9.2023, kuva Hannu Moilanen
+VaLePa-Hurrikaani, harjoituspeli 6.9.2023, kuva Hannu Moilanen
X