VaLePa ja Loimu harjoituspelissä Pälkäneellä

VaLePa – Loimu 3–1 (25-19, 22-25, 25-21, 25-23)

Tasaisessa harjoitusottelussa VaLePa oli niukasti parempi. Voitto ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa tärkeintä, vaan että joukkueet pääsevät tositoimissa harjoittelemaan kuvioita ennen sarjakauden alkua. Näin saadaan arvokasta kokemusta tosipelejä varten. Pälkäneen Kostia Areena tarjosi pelille erinomaiset puitteet ja yleisöä oli mukavasti paikalla.

Aloituskokoonpanot

Esko, Ekman, Direito, Andonovic, Franca, Sivula, Pennanen L

Saarinen, Mäki, Egharevban, Rodriguez, Kouki, Salminen, Vuorinen L, Siliämaa L

Loimun riveistä puuttuivat hakkuri Ali Fazli ja keskipelaaja Alex Zhbankov.

VaLePan valmentaja Kangaskokko vaihtoi kolmannessa erässä Jiri Leinosen yleispelaajaksi ja neljänteen erään Saku Tuomivaara tuli passariksi ja Joel Itänen hakkuriksi. Loimulta puolestaan tuli toisessa erässä hakkuriksi Aleksi Hänninen ja neljännen erän passariksi Janne Pyhäjärvi.

Ekman 15/+12 oli VaLePan tehokkain hyökkääjä ja nappasi 4 torjuntaa, Urpo Sivula vastasi laitahyökkäyksen tehoista. Loimusta keskipelaaja Egharevban oli Loimun tehokkain ja Aapeli Kouki onnistui hyvin.

Huomenna VaLePan harjoituspelit jatkuvat Akaassa kello 16.

X