Jyrki Nurminen ja Santeri Siren biitsin valtiaat – tänään naisten ja juniorisarjojen sijoituspelit

Eilen aurinkoisessa säässä pelattiin miesten beach volleyn finaali täpötäysien katsomoiden edessä. Ennakkosuosikit Jyrki Nurminen ja Santeri Siren pitivät pintansa paria Vili Topio ja Pekka Piippo vastaan 2-0 (21-16, 21-12). Nurminen/Siren voitti kuudennen peräkkäisen mestaruuden. He ovat olleet voittamattomia SM-kiertueella, voitto oli 77. peräkkäinen ja he ovat hävinneet vain viisi erää.

Pronssiottelussa käytiin jännittävä kolmieräinen kamppailu. Arttur ja Verner Pennanen veivät sen Ville Sorvojaa ja Otto Viitalaa vastaan lopulta eräluvuin 21-14, 10-21, 16-14. Kolmannessa erässä Pennasilla oli vankka johto, mutta niin vain Sorvoja/Viitala kampesivat tasoihin 14-14.

Tänään pelataan aamusta nuorten sarjojen finaalit Keskustorilla ja päivän päätteeksi ratkaistaan naisten mitalistit. Nuorten sarjojen muut sijoituspelit pelataan Pyynikin uimarannalla. Tervetuloa seuraamaan jännittäviä pelejä kauniissa kesäisessä säässä.

9.00 Sera Kimpimäki/Fianna Mäki-Knuutila – Milja Salminen/Olga Kakko

10.00 Leo Esko/Bruno Kerman – Julius Uusitalo/Joona Peippo

11.00 Maisa Kyröläinen/Ellinoora Tuominen – Aada Latukka/Maija Paakkunainen

12.00 Eeli Kuukasjärvi/Kaapo Vanhatupa – Konsta Viljamaa/Kevin Kuikka

13.00 U 18 tytöt finaali

14.00 U 18 pojat finaali

15.45 Pronssiotteu Tuuli Metsäkoivu/Elina Pirttimäki – Aliisa Vuorinen/Vilhelmiina Prihti

17.45 Loppuottelu Taru Lahti-Liukkonen/Niina Ahtiainen – Anniina Parkkinen/Sara Sinisalo

X