VaLePan tulevaa ohjelmaa

Tiistaiaamuna kello 5 VaLePan joukkue palasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta läpi tuulen ja tuiskun Sastamalaan. Ensimmäinen peli Innsbruckissa Draisma Dynamo Apeldoornia sujui loistavasti ja antoi lupauksia, että myös muut joukkueet olisivat olleet voitettavissa. Vastaanotto- ja hyökkäyspeli oli kauden parasta. Mikko Eskon ja Gabriel Francan loukkaantumiset tulivat harmilliseen kohtaan, mutta se on osa urheilua. FLS:n 2-0 johto SC Prometey Dniprosta antoi mahdollisuuden otteluvoittoon, mutta ukrainalaiset onnistuivat kairaamaan itselleen otteluvoiton. Tässä pelissä FLS:n torjunta-, vaimennus- ja puolustuspeli hämmensi vastustajan hyökkääjäpelaaja. Turnauksessa koko joukkue sai arvokasta kokemusta.

Kausi jatkuu nyt Mestaruusliigassa. Seuraavassa kotipelissä 11.11.2023 vieraaksi saapuu toinen legendaarinen lentopalloseura, Raision Loimu. Alueviestin isännöimässä pelissä on myös JunnuValepa näyttävästi esillä. Tästä ja tulevasta pelistä lisää maanantaina. Ennen Loimu-peliä pukkipaidat vierailevat Turussa TUTO-volleyn vieraana. Sarjatilanne löytyy tästä linkistä Mestaruusliigan sarjataulukko.

Sitten onkin vuorossa CEV-Cupin ottelu CEZ KARLOVARSKOA vastaan Vexve Areenalla 22.11.2023 klo 18.30. Vieraspeli Tsekeissä pelataan 29.11.2023 kello 18.00 paikallista aikaa. 

X