VaLePa aloittaa välierät torstaina 30.3. Vexve Areenalla – vastustaja selviää viikonlopun aikana

VaLePa selviytyi 3-0 otteluvoitoin TUTO Volleyta vastaan ensi viikon torstaina alkaviin välieräpeleihin. Muiden otteluparien pelit ovat katkolla, mutta on mahdollista, että jatkajat selviävät vasta sunnuntaina.

Otteluparit ja voitot. Neljännen pelin kotijoukkue ensimmäisenä.
Pe 24.2. Tiikerit – Akaa-Volley 1-2
Pe 24.2. Hurrikaani – Loimu 1-2
La 25.2. Savo Volley – Hurmos 2-1

VaLePan välierävastustajaksi on teoriassa neljä vaihtoehtoa: Tiikerit, Hurrikaani, Savo Volley tai Hurmos. VaLePan vastus runkosarjan voittajana on se välieriin selviytynyt joukkue, jonka runkosarjan sijoitus on ollut alhaisin. Jos Tiikerit onnistuu nousemaan ottelusarjan voittajaksi, on joukkue VaLePan vastustaja. Jos akaalaiset jatkavat välieriin, katseet kääntyvät Hurrikaani – Loimu pariin. Mikäli Hurrikaani voittaa ottelusarjan, VaLePa jatkaa pelejä loimaalaisten kanssa. Jos Loimu jatkaa välierissä, vastustaja tulee Savo Volley – Hurmos otteluparin voittajasta.

Se on kuitenkin varmaa, että VaLePan ensimmäinen välieräpeli on Vexve Areenalla 30.3. 2023 kello 18.30. Otteluisäntänä Kalaneuvos.

X