Viime kauden finalistit vastakkain välierässä

Välierä 1 VaLePa Sastamala Tampere – Savo Volley to 30.3. klo 18.30 Vexve Areena. Otteluisäntä Kalaneuvos.

Tänään Savo Volley otti kolmannen voiton puolivälieräsarjassa Karelian Hurmosta vastaan ja varmisti paikkansa välieriin. Savolaiset olivat runkosarjassa viidensiä, joten he pelaavat finaalipaikasta VaLePan kanssa. On tulossa kova ottelusarja, sillä joukkueet kävivät tiukan kamppailun viime kauden finaaleissa. Toinen ottelupari on Akaa-Volley – Raision Loimu. Finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

VaLePan välieräohjelma
To 30.3. Välierä 1 VaLePa – Savo-Volley, Sastamala
Pe 31.3. Välierä 2 VaLePa – Savo-Volley, Sastamala
Ti 4.4. Välierä 3 Savo-Volley – VaLePa, Kuopio

Tarvittaessa:
Ke 5.4. Välierä 4 Savo-Volley – VaLePa, Kuopio
La 8.4. Välierä 5 VaLePa – Savo-Volley, Sastamala

Lippuja ennakkoon on myynnissä lippu.fi ja VaLePan toimistolla. Toimisto on auki ti ja ke klo 10-14. Nyt kannattaa käydä vastaamassa arvontaan VaLePan Facebook ja Instagram palvelussa, voit voittaa VIP-liput kahdelle hengelle. 

Mestaruusliigan sivuilla puolestaan voit käydä äänestämässä runkosarjan naisten ja miesten läpimurtopelaajaa. Jiri Leinonen on ehdolla VaLePasta.

X