3. puolivälierä huomenna Vexve Areenalla

3. puolivälierä 

VaLePa Sastamala Tampere – TUTO Volley ke 22.3. 2023 Vexve Areena klo 18.30. Otteluisäntä Porin Kala

Porin Kala M. Riuttala Ky on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Toiminta-ajatuksenamme on toimittaa kotimaista lähivesien kalaa suoraan kalastajilta tuoreutta ja lähiruokaa arvostaville asiakkaille. Arvoihimme kuuluvat aina laadukkaat tuotteet sekä asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu. Porin Kala palvelee asiakkaita Vammalan torilla lauantaisin klo 7.30–13.

https://porinkala.fi

VaLePa on puolivälieräpeleissä voittanut TUTO Volleyn kahdesti ja kolmella voitolla varmistuisi paikka välieriin. VaLePan voitot ovat tulleet 3-0 erävoitoin, mutta se ei kerro koko totuutta. TUTO Volley on haastanut erissä tiukasti pukkipaitoja ja olisi saattanut hyvinkin ottaa erävoittoja. VaLePan pitää keskiviikkona olla valmiina turkulaisten haasteeseen, sillä päävalmentaja Olli Kuoksa ei jätä kiveäkään kääntämättä joukkueensa puolesta.

Eilisessä pelissä Turussa TUTO Volleyn passari Akseli Lankinen löysi hienosti keskipelaajat, runkosarjan torjuntatilaston voittaneen Tatu Vuorenmaan ja Roope Keskisen. Antti Karttunen tuurasi hyvin Matias Tihumäkeä hakkurina. Kimmoisalla Willian Groffierilla ei eilen ollut paras päivänsä, mutta hän on aiemmissa peleissä näyttänyt mahtavan potentiaalinsa yleispelaajana. Hänen kykynsä on havaittu myös Italiassa ja hän kävi näytillä milanolaisen Power Volleyn harjoituksissa helmikuussa. Libero Ville Sihvonen vastaa takakentällä, ettei yksikään pallo jää kenttään helposti.

TUTO Volleyn torjuntataktiikasta johtuen VaLePan keskipelaajien Severi Savonsalmen ja Jacob Ekmanin hyökkäysvastuu jäi eilen normaalia pienemmäksi, mutta ovat aina vahva pelote vastustajalle. Laitahyökkäyksille jäi enemmän tilaa ja Urpo Sivula sekä Sakari Mäkinen päättivät Mikko Eskon passeista palloja tehokkaasti. Taitavan Karli Allikin hyökkäysrepertuaari on laaja ja hänen kovat aloitussyöttönsä ovat tärkeitä voiton tavoittelussa. Libero Eetu Pennanen rauhoittaa takakentän.

Mestaruusliigan sivuilta löytyvät otteluraportit, lehdistötilaisuus sekä Ruudun lähetyksestä ottelun parhaat palat. Tässä linkki eilisen pudotuspeleihin.

X